Podijeli objavu

U četvrtak 6. prosinca svratite u Grif bar jer se premijerno prikazuje film o engleskoj post-punk rap senzaciji Sleaford Mods. Početak je u 20 sati, a upad je free.

Electropunk duo Sleaford Mods su Jason Williamson i Andrew Fearn. Opaki srednjovječni momci koji dolaze iz Nottinghama osvojili su vrlo brzo svojim brutalno iskrenim tekstovima, abrazivnim i minimalističkim glazbenim stilom i nastupima za pamćenje obožavatelje diljem svijeta.

Uz veliku pomoć redateljice filma Christine Franz i to upravo ovih dana kada mediji uveliko “trube” o Brexitu i svim mogućim “exit-ima” udružene snage Raw Syndicate Booking, Udruga “Točka kulture” i Vintage Industrial Bar u fantastičnom prostoru novootvorenog “Grif” bara premijerno će prikazati za cijenjeni publikum glazbeni dokumentarac: “Bunch of Kunst – A film about Sleaford Mods”.

Dođite i provjerite zašto je ovaj dokumentarac tako poseban i zbog čega su Sleaford Mods iskreni i autentični glazbeni glasnogovornici nestale radničke klase novog doba Velike Britanije.

Premijerno prikazivanje dokumentarnog filma ‘Bunch Of Kunst’ realizirano je u sklopu programa -platforme ‘VINTAGE EDU GARDEN – TOČKA KULTURE NA RUBU SAVSKE!’