Podijeli objavu

Protekli tjedni bili su izazovni za sve nas. Boravak kod kuće mnogima je dao prostora za neke nove ideje i projekte. Kreativi su se prepustili i Turisti koji su nam u sklopu Dallasovih #karantenasessions predstavili “kućne verzije” pjesama ‘Samo ljubav’ i ‘Nepobjedivi’. Nedugo zatim stigao je i novi singl ‘Ovi su dani takvi’, svojevrsna posveta ovoj izvanrednoj situaciji koja je cijeli svijet pretvorila u jednu veliku karantenu.

Tako je dnevni boravak Turista postao glavni prostor inspirativnog stvaranja iz kojeg nam, ovaj put turistički dvojac Iva Močibob i Vlado Simcich Vava, donose svoju verziju predivne ljubavne pjesme Cyndi Lauper ‘Time After Time’. Objavljena davne 1983. kao drugi singl s njezinog debut albuma “She’s So Unusual”, pjesma je postigla golemi svjetski uspjeh i doživjela mnoge obrade.

Foto | screenshot

Turisti su svoju verziju snimili isprve, u analognom štihu, sa starim shure mikrofonom i akustičnom gitarom. Kad voliš i živiš ono što radiš, uvjeti za rad ne moraju biti savršeni, ali onaj osjećaj koji te pokreće uvijek je. Do nekih novih, autorskih i studijskih materijala, uživajte u riječkoj verziji ‘Time After Time’.