Podijeli objavu

Crvena jabuka napravila je pravu trosatnu koncertnu poslasticu za koju se skoro dva tjedna prije početka koncerta tražila karta više.

Metropolis club sa svojom publikom proslavio je sedam godina rada, a ovaj maraton odlične svirke i atmosfere bio je svakako pravi poklon publici. Legendarna Crvena jabuka ni dan danas ne silazi sa vrha ne samo hrvatske već i regionalne scene.

Njihovi koncerti obilježeni su uvijek s odličnom atmosferom, gdje zajedno pjevaju sa publikom i tako je bilo i ovoga puta. Krenuli su sa prekrasnom baladom „Da znaš da me boliš“ i potom nanizali mnoštvo hitova iz svog dugogodišnje uspješne karijere. U preko trideset godina djelovanja, ‘Jabuka’ je iznjedrila bezbroj hitova, a ni nakon više od tri desetljeća njihova popularnost ne jenjava, i za koncerte se uvijek traži mjesto više. Uz njihove pjesme odrasle su i zaljubljivale se generacije, a pjesme poput ‘Tamo gdje ljubav počinje’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Nekako s proljeća’, ‘Tvoga srca vrata’, ‘Bježi kišo s prozora’, ‘Volio bih da si tu’, Sviđa mi se ova stvar“, „Ima nešto od srca do srca“, „To mi radi“, ostale su hitovi i dan danas.

Publika je u glas pjevala sve hitove i tri sata uživala u odličnoj svirci u krcatom Metropolis clubu. Na kraju se naravno tražio i bis, a Žera i ekipa su to možemo reći i više nego pošteno odradili i zaokružili pravi maraton hitova. Jer kada se slavi onda se slavi u stilu.

Metropolis club nastavlja i dalje sa odličnim tulumima i koncertima i već slijedeće subote čeka nas veliki rođendanski tulum „Osamdesetih u Zagrebu uz live koncert pop legendi Denis&Denis. Dovoljan razlog da ovoga puta ako ste ljubitelj prave furke osamdesetih godina i dobrog provoda, da svoje ulaznice nabavite na vrijeme.