Tri minute svakodnevnog života Jure Brkljače, pogledajte kako video spotom ‘Pristaje na sve’!

by lis 20, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

jure Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija. Jedno od imena koje velikim koracima ‘grabi’ prema vrhu svakako je i Jure Brkljača.

Nakon što je nedavno objavio svoj drugi autorski singl ‘Pristani na sve’, koji je u kratkom vremenu osvojio eter, Jure na veliko zadovoljstvo, prvenstveno svojih brojnih obožavateljica, predstavlja i video spot.

Režije se prihvatila, također mlada, kreativna, ali već poznata i priznata, ekipa Hit Produkcije, ovoga puta predvođena Josipom Šukerom.

‘Spot ‘Pristani na sve’ predstavlja moju svakodnevicu, u koju se uklapa i moj glazbeni život, te se isprepliće sa temom pjesme. Puno sam trčao na snimanju i vježbao pa nije bilo lako, ali sve je iskreno i realno, te nisam skrivao svoje mane. Spot je svojom ljepotom dodatno ukrasila i Paula Sikirić.’, kazao nam je ovom prigodom Jure.

Jure Brkljača ovom je pjesmom za koju potpisuje glazbu i tekst, nakon prvog singla ‘Druga strana’, udario novi pečat na svoj kako glazbeni tako i kantautorski rad. Sve njegove pjesme iskrene su priče inspirirane osobnim životom i proživljenim situacijama, ali i najbolji pokazatelj osobnog autorskog stila.

Mladi Mihael Blum zaslužan je za produkciju i aranžman

‘Ovo je pjesma kojom se najviše ponosim od svih koje sam napisao, ima veliko značenje, a nastala je doslovno iz jednog messenger razgovora. Aranžman i produkciju radio je mladi talentirani producent Mihael Blum s kojim ću sigurno u budućnosti napraviti velike stvari. Sa druge pak strane,Miroslav Rus prepoznao je ‘Pristani na sve’, i moj autorski rad, te me doveo u svoj tim, pružio mi uvjete i radnu atmosferu koju sam najviše i trebao.’, istaknuo je Jure.

Foto: Hit Produkcija & Filip Brala