Podijeli objavu
Trevor Daniel i Selena Gomez, Universal Music

Nakon velikog iščekivanja, Trevor Daniel i Selena Gomez ostvarili su suradnju i predstavili remiks singla „Past Life“, pop pjesme s elementima trap žanra. Izvorna verzija pjesme, čiju produkciju potpisuje Finneas (Billie Eilish), našla se na Trevorovom albumu „Nicotine“.

Pozitivni komentari na Trevorovu suradnju sa Selenom još su jedna od velikih priznanja koje je glazbenik ostvario. Među njegove impresivne uspjehe ubraja se i prvo mjesto na američkoj Viral 50 ljestvici, koje mu je osigurao singl „Falling“ – pjesma koja se našla i na 18. mjestu Billboard Hot 100 ljestvice. „Falling“ je svojim posebnim spojem atmosfere, vokala i teksta impresionirala i velika glazbena imena, među kojima su se našli pop senzacija Blackbear i R&B miljenica Summer Walker, s kojima je Trevor snimio dvije nove verzije svojeg hit singla.

Trevor Daniel debitantski je album „Nicotine“ objavio u ožujku ove godine, a navedenom je izdanju prethodio EP „Homesick“, na kojem su se uz „Falling“ našle zapažene pjesme poput „For You“ i „On My Own“.

Trevor i Selena za novu su verziju pjesme „Past Life“ predstavili i zanimljiv lyric video, koji je snimljen u obliku Instagram live prijenosa. Video je objavljen krajem lipnja, a već je skupio više od tri milijuna pregleda i tisuće komentara.