Podijeli objavu

Čarobna lokacija uvale Minerska na prostoru bivšeg vojnog kompleksa u šibenskom kanalu i ove godine dom je Membrain festivala, najvećeg okupljanja bass glazbe u Dalmaciji. U četiri dana programa na tri bine nastupit će preko 50 DJ-a iz Hrvatske, regije, Europe i svijeta koji će publici donijeti najaktualnije trendove DnB-a, dubstepa, grimea, duba, reggaea, electrobasea i bass housea.

Kombinacija europske underground scene i dalmatinske prirodne energije recept je zbog kojeg će se i ovo ljeto od 9. do 12. kolovoza u srcu Dalmacije okupiti mnoštvo zaljubljenika u ovakvu vrstu glazbe i kulture.

„Cilj nam je i ove godine u Šibenik donijeti atmosferu iz najboljih underground klubova i predstaviti aktualne artiste iz cijelog svijeta, ali isto tako raditi i na razvoju domaće scene i promovirati hrvatske DJ-e u isto vrijeme. Zato ove godine imamo kombinirani lineup s jakim i stranim i hrvatskim DJ imenima, ali i s nekoliko lokalnih šibenskih selektora“ poručuju organizatori Membrain festivala.

A najpoznatija imena koja će svojim setovima tresti temelje srednje Dalmacije svakako su legendarni londonski dubstep majstor Leon Switch, nova uzdanica dubstep zvuka iz Bristola Sepia, najpoznatiji hrvatski DNB producent i DJ Filip Motovunski te Kodin, još jedan velikan hrvatske DNB scene prepoznat u svijetu po svom tvrdom i mračnom zvuku. Uz vrsne DJ-e, tu su i dva jaka MC-a iz Londona, Toast MC i MC Gusto, dugogodišnji hostovi koji su u svom radu animirali publiku bok uz bok najvećim DNB i dubstep facama na sceni.

Kad pridodamo tome još preko 40 imena iz 15 zemalja svijeta, dobijemo jedinstvenu kombinaciju široke lepeze bass žanrova koji sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim ovo ljeto u uvali Minerska.

Povlaštene ulaznice za Hrvate i susjedne zemlje po cijeni 69 kn za dnevnu ili 189 kn za festivalsku ulaznicu mogu se kupiti preko sustava Entrio online i na pretprodajnim mjestima.

Membran festival se organizira kroz šibenski udrugu P.A.R.K. koja je već dobro poznata po svojim tradicionalnim dugogodišnjim projektima Kulturaljka i Regius festival.