Treće izdanje King Festa – pri kupnji ulaznice imate priliku osvojiti i 2.000 kn vrijedan Hoverboard

by ruj 1, 2017Domaća glazba, Festivali, Koncerti, Vijesti

Na ovogodišnjem trećem izdanju King Festa koji će se održati 8. i 9. rujna na kninskoj tvrđavi nastupit će živuća legenda hrvatske Hip-Hop scene, Marin Ivanović Stoka te sinjski punk-blues band M.O.R.T.

Pogledajte raspored:

MARIN IVANOVIĆ STOKA
Ime koje zaista ne treba predstavljati no protokol se mora poštivati pa samo ukratko. Marin Ivanović, od milja Stoka, jedan od pionira hrvatskog repa i jedini od preživjelih pobornika gangsta flowa i stila stare škole. Nakon tri godina stanke i izbivanja sa scene radi specijalizacije u inozemstvu, vraća se jači nego ikad i dolazi na kninsku tvrđavu da predstavi rep onako kako to samo rijetki rade, na naše veliko zadovoljstvo.
Budi i ti dio Stole Potter spektakla, vidimo se na tvrđavi.

M.O.R.T.
M.O.R.T. je beskompromisni punk-blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine. Krajem 2012. godine dolazi sadašnji bubnjar Mile i tada snimaju prvi puni demo album ”Vrhunsko dno”, koji je objavljen u ljeto 2013. godine. Od tada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori, što samostalne, što na festivalima od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banjaluci, pobjeda na Rock Off-u, finale HR Demo kluba 2012. i treće mjesto na VHF-u 2013. godine. U srpnju 2014. godine izlazi album ”Odjel za žešće” koji je pobrao odlične kritike, ujedno i epitet ”Album publike” na svim glazbenim portalima. Početkom 2015. godine bend je nominiran za nagradu Porin u kategoriji novi izvođač. Treći službeni album ”Tužna kocka” izašao je prvi travnja 2016. godine i još jednom su sve kritike dovele album u kategoriju albuma godine. ”Tužna kocka” je također nominirana za nagradu Porin u kategoriji ”Rock album godine”. Bend je cijelo to vrijeme na turneji, šireći energiju i glazbu.

Sve ulaznice ovogodišnjeg festivala kraljevskog grada ulaze u nagradnu igru, a jedna od njih osvaja 2000 kuna vrijedan Hoverboard – poručuju organizatori.

Hoverboard je sve popularnije prometalo a posebice među mladima. Koowheel C10 pogoni Samsungova baterija čijim jednim punjenjem možete preći dvadeset kilometara i to brzinom od petnaest kilometara na sat. Težak je samo dvanaest kilograma, s kotačima na napuhavanje, tako da za njega prepreke praktički ni ne postoje. Odličnog je šarenog grafiti uzorka, festivalski prikladnog, boja koju je proizvođač službeno nazvao Hip-Hop.

Cijene ulaznica su 40 kuna za jednodnevnu te 65 kuna za dvodnevnu, a moći će ih se kupiti i na samom ulazu na dane festivala.

Sve ulaznice, odnosno kodovi s njih, ulaze u nagradni bubanj, a izvlačenje će biti nekoliko dana nakon festivala, pobjednik će se izvući slučajnim odabirom pomoću programa, a sve ćete moći gledati u live prijenosu – poručuju organizatori.

Više o festivalu možete pratiti na njihovim Facebook stranicama.