Podijeli objavu

Nakon što su prve dvije Večeri s Cohenom s kraja prošle godine rasprodane, Maja Posavec i Ivan Kapec će po prvi put u 2018. ovaj program upriličiti na dobrom starom mjestu – zagrebačkom Saxu, a sve to nakon nekoliko izrazito uspješnih gostovanja po Hrvatskoj i susjednoj BiH!

Svojevrsni hommage ovom nikad prežaljenom kanadskom „umjetniku ljubavi i smrti“, kako ga često vole zvati, dat će Maja Posavec uz pratnju Ivana Kapeca na gitari. Bit će to više interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj mjeri inspirirana albumom „Famous Blue Raincoat“ Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila back vokal na koncertima. Maja i Ivan interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove tako da se ovo iskustvo nipošto ne smije propustiti, a dosadašnji ogroman interes za ove koncerte to najbolje pokazuje.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna mogu se kupiti u klubu u ovim terminima: ponedjeljak (19-22), utorak (19-23) i srijeda (19-22). Ako ih ostane, na dan koncerta će koštati 50 kuna.

VAŽNA NAPOMENA: broj ulaznica je ograničen.