Trash Party ponovno će uzdrmati Dubrovnik!

by stu 26, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Strana glazba, Vijesti

Na traženje publike priprema se još jedan veliki party uz glazbu koja je svim generacijama jako dobro poznata. Nakon šetnje po Stradunu i otvorenja Zimskog festivala zabava se nastavlja u Revelinu koji vam nudi zabavu i ples do jutarnjih sati.

Ludi dance hitovi 90-tih, odlične cijene i zabava bez granica očekuje vas u subotu 2. prosinca na Trash Partyu!

INFO & REZERVACIJE:
+385 20 436 010
+385 98 533 531 (Viber, WhatsApp)
[email protected]

Podsjetimo Culture Club Revelin izabran je za najbolji veliki klub u 2017.

Dodjela glazbenih nagrada Ambasador 2017. održana je u utorak, 21. studenog u Zagrebu, a Revelin se ove godine zasluženo okrunio titulom najboljeg velikog kluba. Odlična je ovo najava za svjetski izbor top 100 klubova u kojem bi se Revelin opet trebao naći.

Glazbena nagrada Ambasador prestižan je izbor na elektronskoj sceni i pokretač glazbenog stvaralaštva i projekata. Autori i programi koji su 12 mjeseci vrijedno radili, promovirali scenu i ulagali u nju nominirani su i nagrađeni za svoj trud. Revelin se istaknuo kao jedan od vodećih svjetskih promotora elektronske glazbe, pa ova nagrada ne čudi. U izboru su osim stručnog povjerenstva bili uključeni i online glasovi, te se tako podrška publike i struke ujedinila u dodjeli nagrade Revelinu.

“Culture Club Revelin opravdao je odličan ljetni program u 2017. godini, koji je po mnogima bio najbolji ljetni program do sada. Zahvalio bih se cijelom timu koji je zaslužan da Revelin iz godine u godinu raste i ima podršku struke i publike. Drago nam je da još jednu nagradu donosimo u Dubrovnik i da svojim radom stvaramo nove trendove u glazbenom svijetu.” izjavio je PR Manager Cluba Revelin Marko Plavčić.