Podijeli objavu

Na traženje publike priprema se još jedan veliki party uz glazbu koja je svim generacijama jako dobro poznata. Nakon šetnje po Stradunu i otvorenja Zimskog festivala zabava se nastavlja u Revelinu koji vam nudi zabavu i ples do jutarnjih sati.

Ludi dance hitovi 90-tih, odlične cijene i zabava bez granica očekuje vas u subotu 2. prosinca na Trash Partyu!

INFO & REZERVACIJE:
+385 20 436 010
+385 98 533 531 (Viber, WhatsApp)
[email protected]

Podsjetimo Culture Club Revelin izabran je za najbolji veliki klub u 2017.

Dodjela glazbenih nagrada Ambasador 2017. održana je u utorak, 21. studenog u Zagrebu, a Revelin se ove godine zasluženo okrunio titulom najboljeg velikog kluba. Odlična je ovo najava za svjetski izbor top 100 klubova u kojem bi se Revelin opet trebao naći.

Glazbena nagrada Ambasador prestižan je izbor na elektronskoj sceni i pokretač glazbenog stvaralaštva i projekata. Autori i programi koji su 12 mjeseci vrijedno radili, promovirali scenu i ulagali u nju nominirani su i nagrađeni za svoj trud. Revelin se istaknuo kao jedan od vodećih svjetskih promotora elektronske glazbe, pa ova nagrada ne čudi. U izboru su osim stručnog povjerenstva bili uključeni i online glasovi, te se tako podrška publike i struke ujedinila u dodjeli nagrade Revelinu.

“Culture Club Revelin opravdao je odličan ljetni program u 2017. godini, koji je po mnogima bio najbolji ljetni program do sada. Zahvalio bih se cijelom timu koji je zaslužan da Revelin iz godine u godinu raste i ima podršku struke i publike. Drago nam je da još jednu nagradu donosimo u Dubrovnik i da svojim radom stvaramo nove trendove u glazbenom svijetu.” izjavio je PR Manager Cluba Revelin Marko Plavčić.