Tram 11 ima najprodavanije izdanje u Hrvatskoj

by lis 25, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Ova informacija ne čudi s obzirom na to da se godinama s velikim nestrpljenjem iščekivalo reizdanje “rap Biblije”, prvog albuma “Čovječe ne ljuti se” legendarnog dvojca Tram 11. Ovaj put, na radost mnogih, album je, osim na dvostrukom CD-u, izašao i na dvostrukom LP-u. Mnogobrojni fanovi su na dan izlaska albuma satima u redu čekali da dođu do svog potpisanog primjerka.

Svi koji tog dana nisu uspjeli stati uz bok General Woou i Targetu, imaju priliku kupiti svoj potpisani primjerak u Menart multimedijalnoj knjižari u Avenue Mallu.

Njihov veliki povratnički koncert koji će se održati 11.11. prvotno je bio planiran u Maloj dvorani Doma spotova, no rasprodan u rekordnom roku te je ubrzo preseljen u veliku. Da su fanovi s velikim nestrpljenjem čekali ovaj koncert, pokazalo se već nekoliko dana iza toga, kada je došla obavijest da je rasprodana i Velika dvorana Doma sportova.

Nema sumnje da će kolektivna nostalgija doživjeti svoj vrhunac na velikom povratničkom koncertu!

Na stranoj top listi, najprodavaniji je “Live at Pompeii” Davida Gilmoura, dok je “Score” glazbenih virtuoza 2CELLOS na visokom 3. mjestu!

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.