Podijeli objavu

Čestitamo dečkima iz grupe Tragovi koji su i sa svojim novim singlom “Malena” na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR Top 40.

„Drago nam je što smo nakon pjesama “Sve na ljubav miriše” i “Ljubav za jednu noć” i s trećim singlom na listi najizvođenijih pjesama. Na aktualni singl “Malena” dobili smo puno lijepih i pozitivnih komentara od strane publike, radio postaja i radijskih voditelja, tako da smo s jedne strane i očekivali ulazak na HRtop40. Presretni smo što je svaka pjesma do sad prihvaćena od publike i u eteru“, komentirali su dečki.

S istoimenim singlom ”Malena” dečki će u lipnju debitirati na ovogodišnjem jubilarnom 10. CMC Festivalu u Vodicama.

„Velike zasluge za naš uspjeh idu autoru pjesme Denisu Dumančiću koji uvijek pogodi pravu notu. Neizostavni dio ove uspješne ekipe je i Nenad Ninčević koji je uklopio idealan tekst na Denisovu melodiju. Želimo se zahvaliti i našoj izdavačkoj kući Croatia Records koja nas je prepoznala i dala nam priliku, kao i Hamar Media koja nam je otvorila put do medija i publike svojim predanim angažmanom. To je za nas nestvaran početak karijere i veselimo se novim pjesmama, nastupima i izazovima koji su ispred nas“, oduševljeno su nam rekli Tragovi.

Podsjetimo, autor pjesme je Denis Dumančić dok je za tekst zaslužan Nenad Ninčević. Pjesma je snimana u DeciBel Studiju Igora Ivanovića koji je osmislio aranžman.

Predivne kadrove u novom video spotu je i ovog puta zabilježio snimatelj i redatelj Vedad Jašarević.

Puno sreće i uspjeha želimo Tragovima na svim budućim projektima!