Tragovi odbili ljubav za jednu noć

by pro 7, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

I dok im je u prvoj studijskoj pjesmi sve na ljubav mirisalo, u ovoj novoj pjesmi, koju predstavljaju upravo ovih dana, Tragovi traže ljubav za jednu noć…ili možda ipak ne traže.

Grupa Tragovi postoji već godinama, ali svoju profesionalnu karijeru, započeli su suradnjom s Denisom Dumančićem, na njihovom prošlom singlu ”Sve na ljubav miriše”. Pjesma ih je vrtoglavo lansirala među izvođače najemitiranijih pjesama te su tako čak 12 tjedana bili ravno uz bok ostalim kolegama na listi HRTOP40.

Tragovi

Veliku podršku pronašli su upravo u kolegi Dumančiću, koji ih i sada nastavlja poticati u smjeru koji se svidio njihovoj publici. Novu pjesmu, naziva ”Ljubav za jednu noć”, potpisuju Denis Dumančić, Antonija Šola i Branimir Mihaljević, a u spotu su Tragovi povezali Zagreb, Dubrovnik, Beograd pa čak i Dubai.

Naime, za potrebe spota angažirali su dvije predivne glumice, Aleksandru Stojković iz Beograda i Jelenu Stojanović iz Dubaia, dok je glumac Slavko Švagelj iz Dubrovnika. Redatelj spota je Vedad Jašarević.

– Ono što je neobično u pjesmi je naslov pjesme ”Ljubav za jednu noć”, a zapravo se u pjesmi radi o odbijanju ljubavi za jednu noć i poštivanju onog što traje, ono što je iskreno i vječno. Ono nešto što možeš osjetiti samo s pravom ljubavi. – rekao je Mihael, pjevač grupe te u šali dodao: ”Tim više je to zanimljivije kada takav tekst pjeva muškarac.”

Želja nam je da publika prepozna naš trud i da se publika pronađe u stihovima

Spot je sniman na dvije lokacije – dvorac Trakošćan i dvorac Mirne Flogel Mršić u Sv.Križu Začrtje, a ukupno je bilo angažirano više od dvadeset ljudi iz Koprivnice, Zagreba, Dubrovnika, Dubaia, Beograda, Varaždina, Samobora, Ivanca i Začretja.

– Želja nam je da publika prepozna naš trud i da se publika pronađe u stihovima i da naravno prepozna ljubavnu priču pjesme koja je prisutna kod svake osoba jer svi smo barem jednom bili ostavljeni, razočarani. A najviše želimo da publika prepozna da sve ovo radimo zato što to volimo i zato što smo to mi. – za kraj je dodao Mihael.