Podijeli objavu
Foto: Sanja Raičković

Brojni fanovi i prijatelji Tošu ne zaboravljaju ni 12 godina kasnije i rado ga se prisjećaju, a posebno na današnji dan, 25. siječnja kada bi proslavio 38. rođendan.

Toše Proeski bio je prava glazbena senzacija na prostoru cijele bivše Jugoslavije. Svojim pjesmama osvajao je srca obožavatelja, a bio je i iznimno popularan i cijenjen među kolegama. O njemu su se govorile samo najljepše riječi i svi su ga opisivali kao skromnog mladića koji je širio nevjerojatno pozitivnu energiju.

Nažalost, Toše nas je napustio sa samo 26 godina, ali njegova glazba ostavila je neizbrisiv trag. Njegove pjesme i dalje se nalaze u samom vrhu glazbenih top ljestvica, a njegov lik zauvijek je urezan u našim srcima.

Tošin rođendan nije zaboravio ni njegov bliski prijatelj Toni Cetinski. Tuga zbog gubitka karizmatičnog i talentiranog glazbenika ne blijedi ni danas, a da ga nikada neće zaboraviti svjedoči podatak da do sada nije prošao nijedan rođendan ili obljetnica koju Toni nije obilježio emotivnom porukom na društvenim mrežama.

Više na miss7.24sata.hr