Podijeli objavu

Pjesma “Nije grijeh” koju je Kristina Boban otpjevala u suradnji sa Tomislavom Marićem ovog tjedna dobila je 413 vaših glasova i tako sa posljednjeg mjesta zasjela na prvo.

Sa prvog mjesta na drugo sa 315 glasova pala je Tiani i “All of me”. Također skok na našoj top listi ovog tjedna napravio je i Marin Juić-Čivro sa singlom “Vjetar”. Na četvrtom mjestu je Dienne i “Put prema istini”, dok je na petom mjestu Fitscho i “Mislim na nas”.

Talentirane splićanke, Kristine Boban mnogi se sjećaju iz showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, u kojem je uspjela svojim moćnim vokalom privući Tonyja Cetinskog i Indiru Levak. Za pjesmu „Nije grijeh“, koju izvodi s Tomislavom Marićem, Kristina je napisala stihove u suradnji s Ivom Nuićem, koji je pjesmu uglazbio. Za produkciju i aranžman pobrinuo se provjereni i Porinom nagrađeni Dado Marušić iz Deva Studija u Splitu, koji je surađivao s mnogim eminentnim imenima poput Gibonnija, Harija Rončevića, Tedija Spalata, Zorice Kondže, legendarnoga Vinka Coce i drugima. Osim aranžmana i produkcije, Dado Marušić odsvirao je bubnjeve, gitare i bas gitaru na pjesmi, dok su mu se u studiju pridružili naši vrhunski glazbenici Dražen Bogdanović na saksofonu i Darko “File” Aljinović na klavijaturama.

Novi ulaz u TOP 20 domaće top liste ovog tjedna je Mahkey i “Jež’ga”.

Na stranoj top listi također ima promjena u vodećoj poziciji. Tamo se ovog tjedna smjestio Justin Timberlake sa singlom “Filthy”.

Na drugom je Ed Sheeran i suradnji sa Beyonce i “Perfect”. Treće mjesto je Sam Smith i “Too Good At Goodbyes”. Četvrto Taylor Swift “Look What You Made Me Do” te na petom Alice Merton sa singlom “No Roots”.

Novi ulaz na Stranoj top listi ovog tjedna je Enrique Iglesias ft. Bad Bunny i “El Baño”.

Što se tiče prijedloga za koje možete glasovati u našoj DOMAĆOJ i STRANOJ top listi su Ivan Stapić – “Pozdravi je prijatelju moj” i Žanamari – “Život je lijep“, te The Chainsmokers – “Sick boy” i Ramz – “Barnking“.