Podijeli objavu

‘Mali dio neba’ pjesma s kojom je Mia Negovetić nastupila na ovogodišnjim Šansonama, i drugi tjedan nalazi se na prvom mjestu naše Domaće top liste.

Skok sa zadnjen na drugo mjesto napravila je pjesma ‘Nije kriva muzika’ Meri Andraković. Na trećem je Franka Batelić i ‘Kao ti i ja’ dok su na četvrtom mjestu Domenica & kedžo ‘Mi protiv nas’. Na petom mjestu nalazi se Filip Pintar i njegov singl ‘Zajedno’.

Ulaz u TOP 20 napravio je Jure Brkljača i ‘Nisi sam’, a evo i prijedloga za koje možete glasovati do iduće nedjelje:

Mirna – ‘Nisi sam’ i Vanja Mišić ‘Tu i tu’.

Nakon izvrsnog ljetnog singla „Snovi“, mlada kantautorica MIRNA donosi nam fenomenalan spot za novi singl „Nisi sam“. Spot je sniman u Ninu i Obrovcu, točnije u nekadašnjoj tvornici Glinica, velikom kompleksu napuštenih, ruševnih zgrada. Režiseri spota su Ira Tomić i John Kardum koji su temu pjesme, odnosno traženje sebe, prikazali kao vrlo emotivno putovanje kroz vrijeme. Pažljivi promatrač može primjetiti da se spot referira na razdoblje od 1940-ih do 1960-ih što najbolje ilustrira odjeća, šminka i frizure koje Mirna nosi u spotu.

Četvrti singl Vanje Mišić ‘Tu i tu’ stiže na samom izmaku ljeta, a vizualno i glazbeno nam predstavlja Vanju u nešto drugačijem izdanju nego do sada. U jesen nas uvodi u ritmu kvalitetnog shuffle popa čiji tekst i glazbu potpisuje Vanja, a svoj završni produkcijski ‘touch’ dao je Silvio Pasarić iz SIPA studija.

 „Pjesma „Tu i tu“  jedan je lijepi plesni shuffle koji je prilično dugo čekao svoju premijeru, neki kažu da je pravi soundtrack ljeta na izmaku. Pjesma je plod saradnje ekipe koja je već uhodana, vizuelno i muzički. S bendom Moondance mjesecima sam vježbala prije ulaska u studio kod Silvija Pasarića. I ovoga puta bend je na pravi način iznio moju ideju te je svako od njih dao maksimum sebe u tu cijelu muzičku priču. Oni koji su je čuli kažu da je drugačija muzički od svega onoga do sad, iskreno se nadam da će ljudi prihvatiti te promjene.“ – rekla je Vanja.

Što se tiče Strane top liste na prvom mjestu ovog tjedna nalazi se Ariana Grande sa singlom ‘God Is a Woman’.

Ed Sheeran i ‘Happier’ ovog tjedna je na drugom mjestu dok je na trećem Camila Cabello i ‘Never Be The Same’. Na četvrtom je George Ezra i ‘Shotgun’, a na petom Martin Garixx ft. Khalid i ‘Ocean’.

Prijedlozi ovog tjedna su Cavin Harris & Sam Smith – ‘Promises’ i Eminem – ‘The Ringer’.

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂