Podijeli objavu

Evo nas u još jednoj nedjelji kada zbrajamo glasove na našim Top listama.

Na Domaćoj top listi u samom vrhu nema nekih promjena, tamo se i dalje nalazi Filip Pintar sa singlom ‘Zajedno’.

Na drugom mjestu je ‘Njegova mačka’ grupe Heidi šeće psa, dok je veliki skok na našoj Top listi napravila Ivana Majcan sa singlom ‘Lukavo i spretno’. Dienne i ‘Danas vidim boje’ nalazi se na četvrtom dok je grupa GEA sa ‘Pjesmom ljubavnom’ na petom mjestu.

Gramofon Banda i njihov singl ‘Boje’ ušli su u Top 20, a ovo su prijedlozi za koje možete glasovati do iduće nedjelje:

Ljetnu sezonu koncerata Vanna najavljuje novim singlom „Gdje počinje kraj“ koji je predstavila na nedavno održanom Splitskom festivalu i osvojila tri laskave nagrade – za najbolju interpretaciju, najbolji styling te drugu nagradu žirija. Suradnja Vanne i Ante Pecotića ponovno rezultira pjesmom koja definitivno neće trajati jedno ljeto jer je ova razina očaravajuće glazbe, ljubavnih stihova te fascinantne emotivne izvedbe dostojno ishodište za stvaranje glazbenog klasika.

Dugoočekivani singl ‘Magija‘, duet Severine i Jala Brata, objavljen je na Severininoj Facebook stranici. Režiju i koreografiju ‘Magije’ potpisuje Anže Škrube, na ovim prostorima najpoznatiji po svom radu koreografa u slovenskoj plesnoj skupini ‘Maestro’ i po suradnji s Tomažom Pandurom i Severinom na njenoj turneji ‘Dobrodošao u klub‘. ‘Magija’ je Severinin i Anžeov hommage najvećem magu scenske umjetnosti, Tomažu Panduru. ‘Magija’ je i veliko hvala svima koji su radili s Tomažem, Severinom i Anžeom, svima koji su osjetili svu čar i magiju suradnje tako velikih umjetnika. Magija će trajati vječno…

Camila Cabello sa singlom ‘Never Be The Same’ ovog tjedna nalazi se na prvom mjestu Strane top liste.

Ed Sheeran i ‘Happier’ nalaze se na drugom jestu dok su Shakira & Maluma i ‘Clandestino’ na trećem. Shawn Mendes sa odličnim singlom ‘In My Blood’ je na četvrtom dok je na petom mjestu Lenny Kravitz i ‘Low’.

Prijedlozi za koje možete glasovati do iduće nedjelje su:

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂