Podijeli objavu

Iz dana u dan ovog tjedna vodila se velika borba za prvo mjesto u Domaćoj top listi našeg portala. Dienne je sa pjesmom ‘Danas vidim boje’ ozbiljno zaprijetila Meri Andraković koja već duže vrijeme čvrsto drži prvo mjesto sa singlom ‘Nije kriva muzika’.

I ovog tjedna to joj je pošlo za rukom jer ju je njena vojska glasača tamo i zadržala, a Meri konkurira i za HIT godine našeg portala. No sve ćemo vidjeti na kraju godine. 🙂

Na drugom mjestu ovog tjedna dakle ostala je Dienne sa 418 vaših glasova. Na trećem veliki skok za Filipa Pintara i njegovu novu stvar ‘Blago svijeta’, dok su na četvrtom Heidi šeće psa i ‘Njegova mačka’. Klapa More i ‘Posebna’ ovog tjedna nalazi se na petom mjestu.

Novi ulaz zaslužio je Edo Maajka i ‘Otrov’, a ovo su prijedlozi za koje možete glasovati do iduće nedjelje:

Reakcije u godini iza Tiani su uistinu iznimne, kako od publike, tako od struke i medija, a ciklus od godinu dana zaokružuje svojim četvrtim singlom, pjesmom „Bad Enough For You“. Četiri pjesme čine jedan ciklus, koji se posljednjim singlom zatvara. Kroz stihove uz koje nas uvodi u svoj tajanstven i senzualan svijet, Tiani najčešće progovara o ljubavi, čežnji i neizrečenim fantazijama, što pjesma „Bad Enough For You“ posebno naglašava.

Član popularnog splitskog benda TBF Saša Antić, koji se skriva iza imena Alejuandro Buendija, predstavlja nam svoj novi samostalni singl ‘Mr. Right’. Riječ je o ljubavnoj baladi koja u mnogo puta opjevani kliše “ona me ne voli više” uvodi neobične aktere. Ljubavna tuga i očaj se na kraju razotkrivaju kao sebičnost što je često i suština muško-ženskih odnosa. Nastala je u suradnji s Kid Va koji je programirao i odsvirao akustičnu gitaru.

Što se tiče Strane top liste, na prvom mjestu nema promjena. ‘Shallow’ Lady Gage & Bradley Coopera još uvijek je na prvom mjestu.

Na drugom su Calvin Harris & Sam Smith ‘Promises’, a na trećem Ed Sheeran i ‘Happier’. Eminem je na četvrtom mjestu sa singlom ‘The Ringer’, a na petom je George Ezra i ‘Shotgun’.

Prijedlozi za koje možete glasovati su:

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂