Podijeli objavu

Trinaesti dan ove godine donosi nam još jedan pregled naše Domaće i Strane top liste.

Na prvom mjestu i ovog tjedna sa 136 vaših glasova ostala je Dienne sa pjesmom ‘Danas vidim boje’.

Skok na drugo mjesto napravila je Mia Negovetić i ‘Mali dio neba’ dok su na trećem mjestu Klapa More i obrada pjesme ‘Nije vrijedno sine moj’. Filip Pintar i ‘Blago svijeta’ su na četvrtom, a na petom su Heidi šeće psa ‘Uzalud’.

U Top 20 kao prijedlozi sa istim brojem glasova ušli su Pravila Igre – ‘Baš kad mi ne treba’ i Ante Cash & Pavel – ‘Mećava’.

Evo i prijedloga za koje možete glasovati do iduće nejdelje:

Momci iz TBF-a nisu zamjerili Saši Antiću gostovanje na najnovijoj pjesmi uvijek originalnog Bobe jer se odlično uklapa u njihov glazbeni svjetonazor koji nalaže da pjesma uz pamtljivu melodiju i pametan tekst mora publici odaslati i smislenu poruku, a pjesma “E, moj Damire“ to svakako čini. Prevelike želje, premale mogućnosti čovjeka lako gurnu preko ruba, a glavni lik pjesme Damir je personifikacija čovjeka kojemu je u današnjem svijetu bezgranične ponude teško ostati skroman. Intrigantan tekst pjesme zajedno potpisuju Saša i Bobo, koji je isti i uglazbio, dok su za aranžman zaslužni Bobini stalni suradnici Goran Martinac te Predrag Martinjak.

‘Lava’ – darkwave, electronic, ambijentalna pjesma koju će Nina Kraljić predstaviti na 66. Zagrebačkom festivalu, pretočena je u zanimljiv video, o kojem Nina kaže: “U spotu smo ‘Lavu’ dočarali kroz postepeno širenje glittera po tijelu plesačice Mije Zalukar koja se na kraju i sama potpuno ‘pretvori’ u lavu. Senzualnost između dvoje ljudi nekada liči na čaranje. Svatko se osjećao tako barem jednom u životu (kao da netko nad tobom ima moć, da ne možeš misliti ni na što drugo od jasno vidljivog magnetizma). Tu je i moj utjecaj na nju i njen na mene iako svaka boravimo u različitom prostoru. Na kraju ona ulazi u moj svijet i tamo završava svoj ples – u zajedničkom prostoru što je simbol prihvaćanja strasti i privlačnosti.”

Za stranu top listu možete glasovati OVDJE.