Podijeli objavu

Prvih pet na ovotjednoj Domaćoj top listi izgleda ovako. Na prvom mjestu i dalje je Filip Pintar sa singlom ‘Zajedno’.

Na drugo mjesto popeto se sa sredine Top liste, Toni Cetinski i ‘General bez činova’ dok su na trećem mjesu Heidi šeće psa i ‘Njegova mačka’. Na četvrtom mjestu su GEA i ‘Pjesma ljubavna’, a na petom se nalazi Jakov Mađarić i ‘Kišobran’.

U Top 20 kao novi prijedlog ušla je Vanna sa svojim singlom ‘Gdje počinje kraj’, a evo koji su prijedlozi za ovaj tjedan:

Jedan od najplodnijih hrvatskih kantautora, Neno Belan, predstavlja nam, po prvi puta javno, glazbenu suradnju sa svojom kćerkom Nikolinom Belan. Pjesmu ‘Ti i ja’ predstavit će na Večerima dalmatinske šansone 18. kolovoza u Šibeniku. Iako njezin glazbeni talent tek sada postaje javno prisutan, Nikolina Belan se godinama aktivno bavi glazbom.  “Sretna sam i jako mi je drago što smo snimili ovaj duet, mislim da je odlično napravljen. Nakon rada u studiju, oboje se jako veselimo i izvesti po prvi puta ovu pjesmu na pozornici.”, kaže Nikolina Belan komentirajući pjesmu koja će po prvi puta biti izvedena na ovogodišnjim Šansonama.

Mlada riječka pjevačica Medea Market Sindik nastavlja uspon na hrvatskoj glazbenoj sceni, a novi veliki korak je njen nastup na prestižnim šibenskim 21. Večerima dalmatinske šansone. Sada već sa statusom priznate mlade zvijezde, Medea će se predstaviti skladbom “Moja je ljubav plava” koju potpisuju višestruko nagrađivani autori i pobjednici ovog festivala Duško Rapotec Ute, koji potpisuje glazbu i aranžman te Vjeko Alilović kao autor teksta. Energičnu pop skladbu, koja je već pronašla mjesto u eteru brojnih radio postaja i za koju je snimljen i video spot, Medea će predstaviti publici u Šibeniku, ali i brojnom televizijskom auditoriju.

Na Stranoj top listi Ed Sheeran preuzeo je vodeću poziciju.

Drugo mjesto ovog tjedan pripalo je grupi Years & Years i singlu ‘If You’re Over Me’. Na trećem su Enrique Iglesias Feat. Pitbull i ‘Move To Miami’ dok je na četvrtom mjestu singl ‘Low’ Lenny Kravitza. Na petom mjestu ovog tjedna je JLo i ‘El Anillo’.

Martin garixx ft. Khalid sa singlom ‘Ocean’ ušli su u Top 20, a ovo suprijedlozi za koje možete glasovati cijeli tjedan:

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂