Podijeli objavu

Tiani i njen singl ‘Wonder’ i dalje ostaju na prvom mjestu naše Domaće top liste. Zahvaljujući njenim glasačima i idućih tjedan dana njen spot prikazivat će se na našoj naslovnici.

Drugo i treće mjesto je također ostalo isto. tamo se nalaze Filip Pintar i njegova plesna stvar ‘Ti si dar s neba’ te Heidi šeće psa i ‘Vuk’. Veliki skok ovog tjedna napravila je ‘Klinka’ odličan singl Matt Shafta dok je na petom mjestu Dienne i ‘Danas vidim boje’.

Novi ulaz ovog tjedna je suradnja, Kameny ft. Iva Ćurić i ‘Sjajiš’.

Prijedlozi za koje možete glasovati i tako pomoći nekome da uđe u Top 20 su NoA – ‘Okovi’ i Vojko V – ‘Ne može’.

Jedna od zapaženijih pjesama ovogodišnjeg izdanja Zagrebačkog Festivala, ‘Okovi’ Elvisa Sršena Noe, talentiranog autora, instrumentalista i producenta, dobila je napokon i svoje prateće video izdanje. Obzirom je NoA na ovoj pjesmi okupio glazbeni dream team, Princeov bend iz 90-ih The New Power Generation, koji su dali dodatnu vrijednost na brojne Princeove hitove, pa tako i na ovu skladbu, ‘Okovi’ su dobili isti takakav, izniman, spot.

Vojko V, splitski reper i producent poznat po svom radu u hip-hop grupama Dječaci i Kiša Metaka, objavio je spot za svoj treći singl “Ne može” kojim najavljuje izlazak prvog solo albuma “Vojko” u nakladi Croatia Recordsa, u petak, 27. travnja. Nakon “Zovi čovika” i “Pasta Italiana” Vojko je odlučio reći “Ne može”. “Htio sam se poigrati s neizbježnim triplet ritmom i vidjeti koliko taj stil može podnijeti tematiku koja nije ispijanje kodeina i pucanje po protivnicima”, rekao je Vojko o novom singlu.

Calum Scott i njegov singl ‘You Are The Reason’ ovog tjedna nalaze se na prvom mjestu naše Strane top liste.

Na drugom su The Chainsmokers i ‘Sick Boy’ dok su na trećem Eminem ft. Ed Sheeran i ‘River’. Ed Sheeran nalazi se i na četvrtom mjestu ovog puta u suradnji sa Beyonce u pjesmi ‘Perfect’ dok je na petom mjestu George Ezra i ‘Paradise’.

Novi ulaz ovog tjedna je Florence + the Machine – ‘Sky Full Of Song’.

Prijedlozi su Calvin Harris & Dua Lipa – ‘One Kiss’ i Nicki Minaj – ‘Chun-Li’

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se prvih pet videa vrte cijeli tjedan na našoj naslovnici.