Podijeli objavu

Mlada i talentirana pjevačica Tiani i ovog tjedna nalazi se na broju jedan Domaće top liste našeg portala. No kako su glasači aktivni svjedoči i činjenica da je sa preko 200 glasova kao novi ulaz zaslužila Kristina Boban sa pjesmom “Nije grijeh” koju je napravila u suradnji sa Tomislavom Marićem i koja bi mogla ozbiljno zaprijetiti Tiani u borbi za vodeću poziciju. To ćemo vidjeti za tjedan dana. 🙂

Prvih pet na našoj Domaćici tako pored Tiani čine i Dienne na drugom, Fitscho na trećem mjestu dok su na četvrtom Heidi šeće psa te na petom Antonela Doko koja je napravila veliki skok na listi.

Novi ulaz kao što smo napisali ovog tjedna je Kristina Boban ft. Tomislav Marić i “Nije grijeh”.

U vrhu Strane top liste ima promjene. Povratnik na prvo mjesto je George Michael ft. Nile Rodgers sa singlom “Fantasy”. Na drugom su Rudimental ft. James Arthur, trećem Camila Cabello ft. Young Thug, na četvrtom Ed Sheeran ft. Beyonce i na petom ponovno Ed Sheeran ovaj put u suradnji sa Eminemom u pjesmi “River”.

Novi ulaz u DOMAĆOJ top listi su Vojko V – Zovi čovika i Mahkey – Jež’ga te u STRANOJ Enrique Iglesias ft. Bad Bunny – El Baño i Bruno Mars & Cardi B – Finesse.

Prvi dan ove godine, mladi nezavisni kantautor Mahkey objavio je prvi single „Jež’ga“ sa nadolazećeg debitantskog albuma „Ne Jebe Zgodan Nego Uporan“. Radnja video spota za pjesmu „Jež’ga“ koju potpisuju Velimir Crljić i Rejhan Okanović se bazira na adventskoj turističkoj razglednici grada Zagreba gledanog očima mladog zaljubljenog para.

Vojko V (a.k.a. Vojko Vrućina) splitski je reper i glazbeni producent poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka. Singlom ‘Zovi čovika’ započinje svoj novi projekt i najavljuje album ‘Vojko’, koji će uz ‘Dvojko’ i ‘Trojko’ činiti trilogiju.

Pjesma Enrique Iglesiasa, El Baño, biti će objavljena na nadolazećem albumu, a riječ je o zavodljivoj i sexy pjesmi koju prati također jedan od najzavodljivijih Enriqueovih spotova. Spot je sniman u Los Angelesu i Miamiju, a za filmski rezultat zaslužan je redatelj Maxim Bohichik . Glumac Eric Roberts glumi barmena, a Polyanna Uruena glumi Enriqueov predmet žudnje.

Bruno Mars je udružio snage s repericom Cardi B kako bi snimili remix njegove pjesme “Finesse”. Originalna se pjesma inače nalazi na Marsovom posljednjem albumu “24K”. Spot se referira na jednu od omiljenih serija Brune Marsa iz devedesetih, “In Living Color”, a u njegovom su mu nastajanju pomogli kanal Fox i autor serije Keenen Ivory Wayans.