Podijeli objavu

Nadamo se da ste se lijepo odmorili nakon blagdana i da ste se odlično proveli u najluđoj noći. 🙂

Kako smo i najavili danas se vraćamo sa Top listama, vi ste vrijedno glasovali i tijekom blagdana, a rezultat je ovakav.

Na prvom mjestu, čak od lani, zadržala se Tiani sa singlom “All Of Me”.

Veliki skok na našoj Domaćici zabilježila je još jedna dama, Dienne sa “Put prema istini”. Na treće mjesto pao je Fitscho sa pjesmom “Mislim na nas”, Heidi šeće psa i “Reći ćeš mi sutra” su na četvrtom mjestu, a na petom 058 i “Bijeg”.

Kao novi ulaz sa najviše vaših glasova u našu Top listu ušla je mlada Antonela Doko i “O čemu pričamo”.

Aranžman za novu pjesmu “O čemu pričamo”, koju će izvesti na Zagrebačkom festivalu 26. siječnja, potpisuje Ivan Popeskić, a glazbu i tekst napisala je Arijana Kunštek. Antonelin specifičan i zadivljujući glas nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pogotovo jer se radi o 18-ogodišnjoj djevojci zapanjujućeg talenta. Sudjelovala je i na švedskom Baltic Song Contestu gdje je oduševila žiri i osvojila treće mjesto, a ostvarila je i suradnju s Lorenzom u pjesmi “Sve što pomislim” koja je u vrlo kratkom roku dosegnula velik broj pregleda na Youtube kanalu.

Strana Top lista

U stranoj Top listi ima promjene u samom vrhu. Na prvom mjestu ovog tjedna imamo jedan duet. Riječ je o pjesmi “Perfect duet” suradnje Ed Sheerana i Beyonce.

Na drugom mjestu je Taylor Swift i “Look What You Made Me Do”. Trećem Camila Cabello ft. Young Thug i “Havana”, dok su na četvrtom George Michael Feat. Nile Rodgers sa singlom “Fantasy” i na petom Luis Fonsi ft. Demi Lovato sa “Échame La Culpa”.

I dalje glasujte za svoje favorite, a kao prijedlozi za ulazak u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi ovog tjedna su Kristina Boban ft. Tomislav Marić – “Nije grijeh” i Indira Levak – “Dođi” te Justin Timberlake – “Filthy” i Two Feet – “I Feel Like I’m Drowning”