TOP 20: U samom vrhu nema promjene, veliki skok za Heidi šeće psa

by stu 5, 2017Domaća glazba, Strana glazba, Top liste, Vijesti

Na prvom mjestu naše domaće Top liste i ovog tjedna fanovi su zadržali svog favorita. Prvo mjesto uvjerljivo drži Fitscho, dok je veliki skok na našoj top listi napravila grupa Heidi šeće psa sa singlom “Reći češ mi sutra” koji su sada na drugom mjestu. Treće je pripalo Jakovu Mađariću, na četvrtom je mlada pjevačica Beta Sudar dok su na petom mjestu grupa 058.

Što se tiče Strane top liste na prvom mjestu je George Michael ft. Nile Rodgers i “Fantasy”.
Prvotno snimljen kasnih osamdesetih, singl, Fantasy legendarnog superstara trebao se pojaviti na njegovoj drugoj, solo, višestruko platinastoj hit ploči, Listen Without Prejudice Vol.1. George je želio objaviti ovu pesmu kao jednu od vodećih singlova, ali se to nije dogodilo. Konačno, Fantasy se pojavila na B-strani američkog izdanja singla Freedom! ’90, a potom i na B-strani britanskog izdanja singla Waiting For That Day, 1990. Ali, za jednu od njegovih omiljenih pjesama, George je uvijek planirao da joj da zasluženi format singla.

Za svoje favorite glasujte i dalje na našoj DOMAĆOJ i STRANOJ top listi.
Prijedlozi za ovaj tjedan su Marko Kutlić “Srce se spasilo” i Boris Novković “Čista ljubav” te David Guetta “Dirty Sexy Money” i N.E.R.D. & Rihanna “Lemon”