Podijeli objavu

U ovotjednoj Domaćoj top listi ima dosta noviteta, prijedloga i zamjena. No krenimo redom. Sa prvog mjesta, kao i zadnjih nekoliko tjedana, zahvaljujući vašim glasovima ne silazi Filip Pintar i njegova “zarazna” stvar ‘Ti si dar s neba’.

Na drugo mjesto popeli su se grupa Heidi šeće psa sa singlom ‘Vuk’, dok su na trećem odlični EoT i ‘Nepravda’. Na četvrtom i petom mjestu nalaze se Dienne i njena nova stvar ‘Danas vidim boje’ te povratnici u top 5 Kristina Boban ft. Tomislav Marić i pjesma ‘Nije grijeh’.

U ovotjednoj Top listi imamo i zamjenu, naime Tiani ima novi singl pa je umjesto ‘All Of Me’ ovog tjedna ušla sa novim singlom ‘Wonder’.

Prijedlozi ovog tjedna i pjesme za koje možete glasovati idućih sedam dana su Vedran Ljubenko – ‘La la la la’ i Urban&4 – ‘Kuća sjećanja’.

Svojom novom autorskom pjesmom “La la la la” bivši natjecatelj showa ‘The Voice’ Vedran Ljubenko želi najaviti uvod u drugačiji i upečatljiv glazbeni pravac kojeg želi promovirati na našim prostorima. “Radi se o atipičnoj pjesmi kojoj je teško ordrediti žanr. Inspiriran djetinjstvom, selidbom, odrastanjem i ljudima oko sebe napisao sam pjesmu koja govori o čovjekovoj potrebi da se petlja gdje mu nije mjesto i o tome kako svi žele imati više nego što mogu, iz čega nastaje nezadovoljstvo i opterećnost nebitnim stvarima u životu” – kaže Vedran.

Pjesma “Kuća sjećanja” novi je singl grupe Urban&4, kojom je, na neki način, zvukom, izražena počast velikim autorima i glazbenicima. Svakodnevno učeći od Elvisa, Lennona, Dylana pa do Joni Mitchell, Kristoffersona, Simona & Garfunkela i svih ostalih, onih nešto manje, ali i onih svima poznatih umjetnika, bend se ovoga puta odlučio odmaknuti od istraživanja zvuka te se okrenuti isključivo pjesmi i tome da joj se posveti zaslužena i potrebna pažnja.

Na Stranoj top listi ima velikih promjena.
George Ezra i njegov singl ‘Paradise’ od ovog tjedna je na prvom mjestu.

James Bay i ‘Wild Love’ je na drugom, a na treće mjesto skok je napravila Meghan Trainor sa pjesmom ‘No Excuses’. Na četvrtom je Alice Merton i ‘No Roots’, a u Top 5 ovog tjedna našao se Calum Scott i ‘You Are The Reason’.

Pjesme za koje možete glasovati do iduće nedjelje su Dua Lipa – ‘IDGAF’ i Camila Cabello – ‘Never Be The Same’.

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se tako prvih pet videa vrti na našoj naslovnici.