Podijeli objavu

I ovog tjedna vrijedno ste glasovali za svoje favorite u Domaćoj i Stranoj top listi našeg portala koje kreiramo svake nedjelje.

U Domaćoj top listi na broju jedan nema promjena. Sa 240 vaših glasova i dalje tamo držite Meri Andraković ‘Nije kriva muzika’.

Svakog tjedna, malim, ali vrijednim koracima približava joj se Tina Bačić sa pjesmom ‘Kad se oči otvore’ koja se sad nalazi na drugom mjestu. na trećem je Mia Negovetić i ‘Mali dio neba’ dok su na četvrtom Klapa More i ‘Posebna’. Na petom mjestu ovog tjedna skok je napravio Jure Brkljača i ‘Što osjećaš ti’.

U Top 20 od ovog tjedna našao se Marin Jurić – Čivro i njegova nova stvar ‘Tvoj lik’.

Prijedlozi za koje možete glasovati do slijedeće nedjelje su Dante ft. General Woo & Matija Dedić – ‘Analogna traka’ i Marko Kutlić – ‘U kapi tvoje ljubavi’.

Nakon spotova za pjesmu “Za mene pleši” i “Vladar svemira” na kojoj mu se pridružio Mario Huljev te pjesme “Šta se Radi”, Dante predstavlja četvrti video spot za pjesmu “Analogna Traka” na kojoj se kao gosti pojavljuju General Woo iz dvojca Tram 11 te jazz pijanist Matija Dedić. Pjesma sa sjetom govori o vrijednostima i idealima ovog rap dvojca te tekstualno prikazuje, što je to za što se čovjek mora boriti i koje su niti vodilje koje ih vode kroz život. Za pjesmu je snimljen i video spot za koji je bio odgovoran Mislav Petek. Spot je sniman u Jazz i cabaret klubu “Kontesa” i na ulicama grada, prateći priču ovog dvojca iz perspective čovjeka koji je preživio analogno doba o kojem pjesma i govori.

Njegovo ‘Srce se spasilo’, nakon čega je opjevao ‘Usne tvoje’, a na kraju je bio ‘Sam protiv svih’. Sve navedeno, samo su naslovi pjesama, mladića za kojim uzdišu nebrojena ženska srca, a koji je svojim talentom, ali i radom, oduševio struku i obožavatelje.
Marko Kutlić, nakon skladbi kojima je osvajao vrhove radijskih i televizijskih top lista, stiže sa novom pjesmom ‘U kapi tvoje ljubavi’, u novom, još žešćem izdanju. Njegove izvedbe su sve, samo ne uobičajene, a ovoga je puta energijom i ritmom, glazbenu letvicu podigao iznimno visoko.

I na Stranoj top listi nema promjene na prvom mjestu. Tamo se i dalje nalazi Eminem i ‘The Ringer’.

Na drugom je Lenny Kravitz i ‘Low’ dok je na trećem Ilira sa singom ‘Whisper My Name’. Na četvrtom su Jason Derulo x David Guetta ‘Goodbye’, a na petom suradnja Justin Timberlake ft. Stapleton u singlu ‘Say Something’.

Prijedlozi ovog tjedna su:

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂