Podijeli objavu

Odmah se ispravljamo nije vladar već vladarica jer je Kristina Boban sa singlom “Nije grijeh” i ovog tjedna ostala na samom vrhu. 🙂

Za pjesmu „Nije grijeh“, koju izvodi s Tomislavom Marićem, Kristina je napisala stihove u suradnji s Ivom Nuićem, koji je pjesmu uglazbio. Za produkciju i aranžman pobrinuo se provjereni i Porinom nagrađeni Dado Marušić iz Deva Studija u Splitu.

Na drugom mjestu naše Domaćice nalazi se, kao i prošli tjedan, Tiani sa svojim singlom “All of me”. Na trećem je mladi i perspektivni glazbenik Fitscho i “Mislim na nas”. Dvije stvari koje su se probile u prvih pet su Fluentes i “Napokon” te odlični Bang Bang i pjesma “Papar i sol”.

Novi ulaz u našoj Top listi zaslužile su Gelato Sisters sa pjesmom “Ti i ja”.

Što se tiče prijedloga za ovaj tjedan tu su nam Mateo Pilat i “Između nas” te Jacques Houdek i “Pravi sretnik”.

Mateo Pilat, mladi i talentirani istarski glazbenik svoje pjevačke sposobnosti pokazao je još u prvoj sezoni glazbenog showa „The Voice“ gdje je u timu Jacquesa Houdeka pokazao svu svoju raskoš i muzikalnost. Nakon nekoliko odličnih singlova, predstavlja nam novi spot i singl za pjesmu „Između nas“.

Autorica glazbe je Ines Prajo, tekst potpisuje Arijana Kunštek, aranžman, spot je nastao pod producentskom palicom Kristine Barišić. Sve je snimao Damir Jevtić, a za šminku je zaslužna Romana Poropat.

Ako je itko na našem zvjezdanom nebu ponosan na svoje kilograme, onda su to pjevač Jacques Houdek i Lucija Lugomer. „Ja sam to što jesam, takva sam kakva jesam, Bog me takvu stvorio k vragu…”, izjavila je svojedobno zanosna Lucija. Sada pjevača i našeg najpoznatijeg plus size modela, osim prijateljstva, veže i nova suradnja, ona u Jacquesovu novom videospotu ”Pravi sretnik”.

Što se tiče Strane top liste, na prvom mjestu i dalje je Ed Sheeran ft. Beyonce i “Perfect”. Na drugom mjestu je Craig David i “Heartline”. Na trećem veliki skok ovog tjedna zaslužio je George Ezra i “Paradise”. “No Roots” Alice Merton je na četvrtom mjestu, a na petom ovog tjedna nalazi se još jedna suradnja Eminem ft. Ed Sheeran i “River”.

Prijedlozi u Stranoj top listi ovog tjedna su Shakira i “Trap” te Manic Street Preachers i “International Blue”, a novi ulaz je Craig David feat. Bastille i “I Know You”.

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi. Zahvaljujemo svima vama na vrijednim glasovima i što ste svoje favorite doveli u TOP 5 jer se tada njihovi videospotovi vrte tjedan dana na našoj naslovnici.