Podijeli objavu

Singlom ‘Zajedno’ Filip Pintar i drugi tjedan zaredom nalazi se na prvom mjestu Domaće top liste našeg portala.

Na drugom je kao i prošli tjedan svoju poziciju zadržala Antonia Dora sa singlom ‘Na kraju’. Na trećem su GEA i ‘Pjesma ljubavna’, na četvrtom Opća opasnost i ‘Da je Bog dao’ dok je na petom mjestu Toni Cetinski i ‘General bez činova’.

Zamjena ovog tjedna je Heidi šeće psa. Pjesmu ‘Vuk’ zamijenili smo sa novim singlom ‘Njegova mačka’, a prijedlozi za koje možete glasovati do idućeg tjedna su Krešo i Žuvi ft. Maja Bajamić – ‘Propušteni poziv’ i Kuzma & Shaka Zulu – ‘Ljeto’.

Krešo i Žuvi, splitski reperi, udružili su snage sa sjajnom pjevačicom i pobjednicom pete sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato” Majom Bajamić. Rezultat suradnje je pjesma “Propušteni poziv” koja će obilježiti ovo ljeto. Spot u režiji Marka Čordaša snimljen je na raznim lokacijama u Splitu, a ovom suradnjom Krešo i Žuvi najavljuju izlazak drugog albuma “Vida”.

Kuzma & Shaka Zulu ponovno osvajaju ljeto. “Lito ide mala” je dobila svoju nasljednicu, pjesmu “Ljeto” za koju je glazbu, tekst i aranžman radio Saša Kuzmić Kuzma.
Kombinacija italo eurodisca 80-ih godina i ljetnog ritma i ugođaja definitivno će ući u rashlađene domove njihove mnogobrojne publike. Spot za novi singl režirao je, snimao i montirao Miran Brautović.

U Stranoj top listi prvih pet izgleda ovako. Backstreet Boys i ovog tjedna su na broju jedan sa pjesmom ‘Don´t Go Breaking My Heart’.

Na drugom mjestu ovog tjedna Diplo ft MØ napravili su veliki skok sa pjesmom ‘Stay Open’. Na trećem su Eminem ft. Ed Sheeran sa singlom ‘River’, a na četvrtom Justin Timberlake ft. Stapleton i ‘Say Something’. Portugal. The Man i ‘Feel It Still’ su na petom.

Prijedlozi ovog tjedna su Clean Bandit ft. Demi Lovato – ‘Solo’ i George Ezra – ‘Shotgun’.