Podijeli objavu

I ovog tjedna Dienne je ostala na prvom mjestu naše Domaće top liste.

Na drugom su Klapa More ‘Nije vrijedno sine moj’, dok su na trećem Heidi šeće psa ‘Uzalud’. ‘Blago svijeta’ Filipa Pintara nalazi se na četvrtom dok su veliki skok, sa posljednjeg na peto, napravili Radiofonik ft I Bee & TT ‘Vrati me u disco’.

Kameny ft. Greg a singlom ‘Za tebe’ ušli su u Top 20, a evo i prijedloga za koje možete glasovati do iduće nedjelje.

“Jer ti si manijak, neon za moj mrak, pravi lunapark”, poručuje grupa Bang Bang u novom singlu “Superstar” koji je premijeru imao u emisiji “Svijet diskografije” Zlatka Turkalja Turkija na Drugom programu Hrvatskog radija. Sada i Bang Bang ima svog superstara za utrku, uz kojeg će, kaže pjesma, biti sve u redu.

Hrvoje Prskalo, koji i ovoga puta potpisuje glazbu i tekst pjesme, ponovno je nadmašio samog sebe te unosi još jedan novi zvučni segment u prepoznatljivi Bang Bang. Elektronički zvuk daje naslutiti kako smo i ovoga puta dobili neočekivano, a uz zavodljivi vokal Lare Antić Prskalo doista možemo zaključiti da će sve biti u redu jer su ipak ona i superstar tako dobar par. Na aranžmanu pjesme “Superstar” radio je cijeli Bang Bang, dok su ovom prilikom izbacili simpatični retro lyric video kojeg potpisuju Raul Brzić i stalni suradnik i prijatelj benda Ljubo Zdjelarević. Uskoro očekujemo i video spot.

Singl „Sad bi htjela“ nam stiže s hvaljenog albuma „Egzil“, objavljenog 2017. godine. Trojka je album snimila u Red Bull studiju u Tokiju, i riječ je o njihovom drugom zajedničkom studijskom izdanju, s kojim su uspješno pomaknuli granice balkanskog hip-hopa. Singl je moguće poslušati i na digitalnim glazbenim platformama – u Hrvatskoj putem Deezera i Google Playa.

OVDJE možete glasovati i za Stranu top listu.