Podijeli objavu

Radiofonik ft. I Bee & TT sa pjesmom ‘Vrati me u disco’ nalaze se na prvom mjestu naše Domaće top liste.

Na drugo mjesto popeo se Jure Brkljača sa odličnom ‘Ne postojim kad nisi tu’, dok je na trećem GEA ‘Na mome nebu’. Heidi šeće psa i ‘Uzalud’ su na četvrtom, a Hana Huljić sa pjesmom ‘Alisa’ nalazi se na petom mjestu ovotjedne liste.

U Top 20 ušla je ZSA ZSA ‘Sve što hoću’, a evo i prijedloga za koje možete glasovati do iduće nedjelje. Klapa Godimenti – ‘Srest ćemo se opet’ i Mnogi Drugi ft. Valentino Bošković – ‘Galileo’.

“Srest ćemo se opet” novi je singl i nova balada popularne vodičke klape Godimenti. Autor glazbe i teksta je Danijel Lasan Zorobabel, a aranžman potpisuje Ante Lasan.
“Pjesma je nastala nakon preranog odlaska s ovog svijeta djevojke koja je voljela i pratila našu klapu na brojnim koncertima. Ustvari, ovo je posveta njoj”, rekao je član klape Godimenti Danijel Lasan Zorobabel.

Na prvi april, vjerojatno namjerno, Mnogi Drugi objavili su prvi singl kojim najavljuju svoj drugi studijski album. “Galileo” je ujedno i prva glazbena suradnja ovog benda, a Valentino Bošković se pokazao kao idealan izbor za pjesmu ove tematike. U nešto drugačijem glazbenom izričaju Mnogi Drugi su se uhvatili u koštac s još uvijek aktualnom problematikom Zemlje kao ravne ploče te je kroz pjesmu i spot satirično prikazuju. U maniri propovjednika finale pjesme zaključuje sâm Valentino Bošković, najpoznatiji nepoznati istraživač svemira. Dobili smo izjavu mjesečevom poštom i od Valentinota: “Ovi iz Mnogih Drugih su me probudili usri marsovskega pizolota, pa san in se mora nekako osvetit. Za osvetu san in izrepa priko pisme.”

OVDJE možete glasovati i za Stranu top listu.