Podijeli objavu

I ovog tjedna vrijedno ste glasovali za svoje favorite u našim Top listama. Filip Pintar sa singlom ‘Zajedno’ zadržao je vodeću poziciju na našoj Domaćoj top listi upravo zahvaljujući vašim glasovima.

Na drugom mjestu isto kao i prošli tjedan nalazi se Antonia Dora ‘Na kraju’. Veliki skok ovog tjedna napravila je grupa ‘Heidi šeće psa’ sa svojim novim singlom ‘Njegova mačka’. Na četvrtom se nalaze GEA i ‘Pjesma ljubavna’ dok je na petom mjestu Vojko V i ‘Ne može’.

Svakog tjedna možete glasovati i za prijedloge pa su tako ovog tjedna na našu Top listu ‘upali’ Krešo, Žuvi i Maja Bajamić sa singlom ‘Propušteni poziv’.

A prijedlozi za koje možete glasovati idućih 7 dana su Parni Valjak ft. Tina Kresnik – ‘Kad nemaš kud’ i Giuliano – ‘7 dana tjedno’.

Što se tiče Strane top liste u samom vrhu ima promjena. Na mjestu broj jedan nalazi se jedna dama, ona je Ariana Grande, a naziv singla je ‘No Tears Left To Cry’.

Na drugom su Backstreet Boys i ‘Don´t Go Breaking My Heart’, dok su na trećem mjestu Florence + the Machine i ‘Sky Full Of Song’. Slijede Imagine Dragons i ‘Next To Me’ na četvrtom te suradnja na petom, Justin Timberlake ft. Stapleton u singlu ‘Say Something’.

Prijedlozi ovog tjedna su Enrique Iglesias ft. Pitbull – ‘Move To Miami’ i Lenny Kravitz – ‘Low’

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se videa prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan.