Podijeli objavu

Još jedna nedjelja, još jedan poredak prema vašim glasovima.

I ovog tjedna na prvom mjestu ‘zabetonirali’ ste Radiofonik ft. I BEE & TT ‘Vrati me u disco’.

‘Brutalero’ Luke Nižetića nalazi se na drugom, dok su na trećem Heidi šeće psa i ‘Uzalud’. Četvrto mjesto ovog tjedna zauzeli su GEA i ‘Na mome nebu’ dok je na petom Jure Brkljača ‘Ne postojim kad nisi tu’.

U Top 20 ušli su Mnogi Drugi ft. Valentino Bošković sa singlom ‘Galileo’, a evo i prijedloga za koje možete glasovati do iduće nedjelje.

Nakon što je publiku osvojila uspješnim albumom prvijencem “Smiješ zaurlat”, zagrebačka grupa Lika Kolorado predstavlja novi singl “Gospođa” kojim najavljuje drugi studijski album koji bi trebao izaći najesen. Tekst potpisuje Filip Riđički, a glazbu Vanja Senčar.
“Ona dođe, bez najave; možeš se boriti da ne uđe, ali ti je bed, ne možeš Gospođu ostavit da čeka na kiši, pred vratima. Pa je pustiš. Pa dominira tvojim mislima, vadi prašinu iz utrobe tepiha van na vidjelo, naglašava neurednosti unutarnjih ti svjetova, nesavršenosti odluka. Gazi te tako nekoliko dana, i naučen iskustvom, puštaš je da obavi što mora, i što hoće. Počastiš je čajem i kolačićima i konačno ispratiš do praga, gledaš kako ide, znajući da će se vratiti. Poanta, neka, ako je mora biti, jest da nas Gospođa sve posjeti tu i tamo. Kako se odnosimo prema njoj je na nama”, objašnjava Filip Riđički otkud inspiracija za novu pjesmu.

“Direktor” je 17. video spot Kreše Bengalke i ukupno 37. pjesma na njegovom YouTube kanalu. Riječ je o četvrtom singlu za njegov nadolazeći album “Sve najbolje”, koji izlazi u lipnju 2019. godine. Za režiju, kameru i montažu video spota pobrinuo se Milan Latković, asistirao mu je Ratko Ilijić, a zajedno uz Gabrijelu Periš su postigli najveći zgoditak ove godine.

OVDJE možete glasovati za Stranu top listu.