TOP 20: Pitali smo se tko će skinuti Fitschu sa prvog mjesta… i dočekali smo odgovor

by pro 17, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Strana glazba, Top liste, Vijesti

Tiani je sasvim novo lice na glazbenoj sceni, a zahvaljujući vašim glasovima zasluženo je došla do broja 1. Domaće top liste.
Nakon dugogodišnjeg života u inozemstvu te studiranja na najprestižnijim svjetskim glazbenim institucijama kao što su United World College (Duino, Italija), Berklee (Boston, SAD) i Institute of Contemporary Music Performance (London, UK), ova 27-godišnjakinja rođena u Puli, a odrasla u Rovinju napokon je odlučila javnost upoznati s autorskim pjesmama.

Zanimljivo je da Tiani jedna od rijetkih hrvatskih glazbenica koja je predstavljanje prvog singla doživjela, osim u hrvatskom radijskom eteru, i u engleskoj medijskoj blogosferi!
Naime, njenu pjesmu „All of me“ predstavio je „A&R factory“ – londonski blog specijaliziran za predstavljanje i otkrivanje novih talenata, koji je proglašen Top10 u Engleskoj i Top100 u svijetu u području glazbe!

U Top 20 ovog jedna kao novi ulaz ušla je Dienne, a iza ovog umjetničkog imena stoji mlada zadarska kantautorica Ines Piknjač, koja objavljuje svoj prvi samostalni singl „Put prema istini“. Zanimljivo je i to da je Ines strastvena ljubiteljica video igara pa ne čudi da je pjesma „Put prema istini“ inspirirana video igrama i serijalom Game of Thrones: „Glazba mi je počela dolaziti u snovima nakon mnogo sati igranja, može se reći da sam gejmerica“ dodaje Ines.

U prvih pet ovog tjedna našli su se dosadašnji vladar naše Top liste Fitscho, na trećem su Heidi šeće psa, zatim slijede 058 te na petom mjestu ovog tjedna nalazi se Jakov Mađarić.

Camila Cabello ft. Young Thug sa singlom “Havana” zadržala se na prvom mjestu Strane top liste, a novi ulaz ovog tjedna je Charlie Puth i “How Long”.

Prijedlozi ovog tjedna su Antonela Doko – “O čemu pričamo” i Nikolina Tomljanović – “Mostovi” te Clean Bandit ft. Julia Michaels – “I Miss You” i Craig David ft. Bastille – “I Know You”.

Glasujte i dalje za svoje favorite na DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet izvođača nalaze cijeli tjedan na našoj naslovnoj stranici.