Podijeli objavu

Na prvom mjestu naše Domaće top liste i dalje se nalazi Dienne ‘Danas vidim boje’.

Radiofonik ft. I Bee & TT i ‘Vrati me u disco’ su na drugom dok su na trećem GEA ‘Na mome nebu’. Na četvrtom mjestu ovog tjedna nalazi se Nina Badrić ‘Rekao si’, a na petom su Heidi šeće psa i ‘Uzalud’.

U Top 20 sa jednakim brojem glasova ušli su Dino Petrić ‘Pogledaj istinu’ i Vatra ‘Sve je tišina’.

Evo i prijedloga za koje možete glasovati do iduće nedjelje:

Novi studijski album “Vrijeme” grupe Parni valjak iznjedrio je još jedan sjajan singl “Nema signala”. Nasljednik hita “Otkud ti pravo”, koji nije silazio s HR Top 40 liste najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, na tragu je žestokog južnjačkog rocka i atmosfere tipične za Parni valjak. Husein Hasanefendić Hus još jednom potvrđuje svoju neupitnu kvalitetu, ali i nastavlja s prepoznatljivim zvukom benda u koji uvijek dodaje jednu posebnu svježinu. Hus potpisuje glazbu i tekst, a cijeli bend radio je na aranžmanu.

Jure Brkljača s pjesmom ‘Ne postojim kad nisi tu’ Miroslava Rusa, pokazao jedan sasvim novi pristup odabira pjesme za Doru, mimo već više puta viđenih klišea!
Jure i Rus donijeli su predivnu baladu, koja iskreno govori o snazi ljubavi, koja ne prestaje s godinama, a savršeno se uklopila u Jurin mentalitet. Miroslav Rus i ovoga je puta pokazao kako savršeno spaja pjevače sa svojim pjesmama, što je dosada nebrojeno puta napravio surađujući s najpoznatijim glazbenim imenima.

OVDJE možete glasovati i za Stranu top listu.