Podijeli objavu

I ovog tjedna mogli ste glasovati za svoje favorite u Domaćoj i Stranoj Top listi našeg portala. Meri je i dalje zadržala prvo mjesto, no netko je napravio veliki skok i malo poremetio već tjednima mirnu petorku.

U pitanju je pjesma ‘Analogna traka’ na kojoj se Danteu kao gosti pojavljuju General Woo iz dvojca Tram 11 te jazz pijanist Matija Dedić. Pjesma sa sjetom govori o vrijednostima i idealima ovog rap dvojca te tekstualno prikazuje, što je to za što se čovjek mora boriti i koje su niti vodilje koje ih vode kroz život.

Na trećem mjestu ovog tjedna nalazi se Filip Pintar i ‘Zajedno’, no Filip je danas na svom Facebook profilu stavio teaser za svoj novi singl ‘Blago svijeta’ pa će se uskoro pojaviti i kao prijedlog.

Na četvrtom mjestu je Mia Negovetić i ‘Mali dio neba’ dok su na petom ‘Heidi šeće psa’ i ‘Njegova muzika’.

U Top 20 ovog tjedna ušao je Dino Purić i prekrasna balada ‘Ti’, a evo i prijedloga za koje možete glasovati do iduće nedjelje – Božo Vrećo ‘Dragi’ i Mile Kekin ‘Takav par’.

Princ sevdaha Božo Vrećo, vrhunski interpretator sevdalinki objavio je novi spot za pjesmu „Dragi“ koji otvara album Melek, peti Božov studijski album koji je jedan od najprodavanijih u regiji. Na pjesmi je surađivao sa slovenskim saksofonistom Vaskom Atanasovskim, a spot je radio dvojac Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Lokacije snimanja su bile Gornji grad u Zagrebu i predivno Hiže na bregu u Zagorju. U spotu se pojavljuje i hrvatski TV voditelj Dorijan Klarić kako bi priča bila potpunija i što emotivnije ispričana.

Aktualni singl „Takav par“ skinut s albuma Kuća bez krova, već peti tjedan ne silazi s vrha najslušanijih singlova u Hrvatskoj. U režiji odličnog mladog redatelja Filipa Filkovića Philazta snimljen je i video spot. „Rekoh Filcu da snimi spot za ‘Takav par’, a on je snimio cijeli film koji prati odrastanje jednog Takvog para. Zato ćete u ovom uratku vidjeti i miliciju i policiju, pikule i dronove. U su spotu su iskorišteni prvi susjedi, muzikanti, ali i djeca iz vlastitog uzgoja plaćeni hamburgerima.“ – rekao je Mile Kekin.

I na Stranoj Top listi ima promjena. Na prvom mjestu više nije Eminem već jedna suradnja. Riječ je o Calvin Harrisu & Sam Smithu u pjesmi ‘Promises’.

Na drugom mjestu je dobri stari Rod Stewart i ‘Didn’t I’ dok je na trećem Eminem i ‘The Ringer’. Na četvrtom mjestu su Jason Derulo & David Guetta ‘Goodbye’, a na petom Jonas Blue ft. Jack & Jack ‘Rise’.

Prijedlozi su:

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂