Podijeli objavu

Nakon više tjedana vladavine Filipa Pintara na prvom mjestu naše Domaće top liste, ovog tjedna svojim glasovima na prvo mjesto doveli ste pjesmu Franke Batelić  ‘Kao ti i ja’.

Na drugom mjestu tako se našla jedna suradnja, Domenica i Kedžo u pjesmi ‘Mi protiv nas’, dok su Filip Pintar i ‘Zajedno’ pao na treće mjesto. Antonia Dora popela se ponovno u top pet sa singlom ‘Na kraju’, a na petom mjestu ovog tjedna nalazi se grupa Heidi šeće psa i ‘Njegova mačka’.

Oko 300 vaših glasova u top listu dovelo je Miu Negovetić sa odličnom pjesmom ‘Mali dio neba’ s kojom je nastupila na ovogodišnjim Šansonama, a pjesma je to koja je zaslužila i tri Šansonjera.

Prijedlozi ovog tjedna su Marko Kutlić ‘Sam protiv svih’ te Meri Andraković ‘Nije kriva muzika’.

Marko Kutlić na ovogodišnjem izdanju Aurea festa u Požegi, nastupiti će s novom pjesmom ‘Sam protiv svih’ koju će premijerno zapjevati u Požegi, 31. kolovoza.

‘Drago mi je što imam priliku nastupiti na Aurea festu. Jako volim Slavoniju i Požegu, jer rodom sam Slavonac. To će biti jedan od moji prvih nastupa od odlaska u solo karijeru i izuzetno me veseli da će se to dogoditi upravo u Slavoniji, jer tamo je zapravo sve počelo. Šaljem ljubav svima, koji će sudjelovati na festivalu i svima, koji će ga slušati i gledati.’, istaknuo je Marko uoči festivala. Singlom ‘Sam protiv svih’, Marko je ostao vjeran sebi, te je glazbenu letvicu podigao jako visoko. Iznimna količina energije, ali i istodobna mirnoća nastupa, nešto su što se ne sluša i viđa svaki dan, posebno kod mladih glazbenika, ali on to radi izuzetno jednostavno.

Nova pjesma “Nije kriva muzika” označava početak Merine suradnje s Borisom Đurđevićem iz grupe Colonia koji je napisao glazbu, dok Valerija Đurđević potpisuje tekst nove pjesme. Spot u produkciji Cinematic studija i u režiji Josipa Grizbahera snimao se na dvije lokacije, obje u prilično urbanom i razrušenom ambijentu.

“U okolici Osijeka snimane su dnevne uglavnom plesne scene, dok su za Valpovo ostavljene noćne, kišne scene. Je li kiša u spotu prava ili lažna? Probajte pogoditi sami!”, rekla je Meri.

Na Stranoj top listi stvare stoje ovako. Ima promjene što se tiče prvoj mjesta. Tamo je ovog tjedna Jonas Blue ft. Jack & Jack ‘Rise’.

Na drugo mjesto skočila je Ariana Grande sa singlom ‘God Is a Woman’ dok su na trećem Backstreet Boys i ‘Don´t Go Breaking My Heart’. ‘Stay Open’ Diplo ft MØ su na četvrtom dok je na petom mjestu još jedna suradnja Enrique Iglesias Feat. Pitbull u singlu ‘Move To Miami’.

Prijedlozi ovog tjedna su:

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂