Podijeli objavu

Dok je vani hladno i temperature su u debelom minusu, na našoj Domaćoj top listi je itekako “vruća atmosfera”. Klikovi su radili cijeli tjedan i tako donijeli promjenu u Top 5.

Skok sa posljednjeg na prvo mjesto ovog tjedna zaslužio je Filip Pintar. Ako ga se kojim slučajem ne sjećate on je dugo bio vladar naše liste sa pjesmom ‘Mislim na nas’, a sada su ga njegovi fanovi opet doveli na sam vrh, ovog puta sa novim singlom ‘Ti si dar s neba’.

U Top 5 su se zadržali Heidi šeće psa sa singlom ‘Vuk’ te Tiani sa ‘All Of Me’. Prema vrhu dobro ide i suradnja Vatre i Massima u pjesmi ‘Nama se nikud ne žuri’ i Dienne sa singlom ‘Put prema istini’.

Novi ulaz zahvaljujući vašim glasovima je grupa Ocean i ‘Nekom kao ti’.

Pjesme koje predlažemo ovaj tjedan su M.O.R.T. – ‘Logor’ i Ivo Perkušić ‘To što ne znaš’.

‘Logor’, najnoviji singl grupe M.O.R.T. s još uvijek aktualnog albuma ‘Tužna Kocka’ jedna je od centralnih točaka albuma i tematski prtedstavlja završni komad antiratne trilogije zajedno s pjesmama ‘Lažna arkadija’ i ‘Olovni vojnici’. Redatelj spota je mladi talentirani video umjetnik iz Sinja, Dominik Belančić, a lokacija snimanja je ista ona na kojoj su niti mjesec dana ranije koncertom pred 500 ljudi proslavili 5 godina djelovanja benda i 5 godina od albuma prvijenca ‘Vrhunsko Dno’ – sinjska Vojarna, alternativna kulturna žila kucavica koja je nedavno izgorjela pod sumnjivim okolnostima.

Sjajni interpretator, pjevač i glumac Ivo Perkušić snimio je spot za pjesmu ‘To što ne znaš’ s kojom je nastupio na 65. Zagrebačkom festivalu održanom 26. siječnja ove godine. Kompletnu pjesmu koja je u dva mjeseca na YouTube-u preslušana više od 40.000 puta, potpisuje Ivan Popeskić, s kojim Ivo surađuje još od svog prvog singla ‘Vrijeme’.

Strana top lista ovog tjedna kreirana je slično kao i Domaća. Sa posljednjeg mjesta na prvo skočio je James Bay i singl ‘Wild Love’.

U prvih pet ovog tjedna našla se i Ellie Goulding sa singlom ‘Vincent’. Na trećem mjestu su Ed Sheeran ft. Beyonce i ‘Perfect’, na četvrtom još jedna suradnja Ed Sheerana ovaj put sa Eminemom u singlu ‘River’, te na petom mjestu prošlotjedno prvo mjesto George Ezra i ‘Paradise’.

Novi ulaz je Calum Scott i ‘You Are The Reason’, dok su prijedlozi ovog tjedna Imagine Dragons – ‘Next To Me’ te Sean Paul & David Guetta ft. Becky G – ‘Mad Love’.

Multiplatinasti dobitnici Grammya – Imagine Dragons predstavljaju potpuno novi singl, naslova „Next To Me“. Novu pjesmu producirao je Alex Da Kid, a predstavljena je kao ‘World Record’ u Beats 1 showu Zanea Lowea. Uz novi singl, bend je objavio i ljetne datume svoje ‘Evolve’ turneje, koji su dostupni putem njihove web stranice. Zanimljivo je da će Imagine Dragons na američkom djelu turneje pratiti 14-godišnja ‘America’s Got Talent’ senzacija – pjevačica Grace VanderWaal.

Hitmaker i dobitnik Grammya Sean Paul udružio je snage s legendarnim Davidom Guettom, na novom singlu „Mad Love“. U produkciji Davida Guette, na novom singlu dvojac je ugostio zvijezdu u usponu – Becky G.

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ Top listi jer se videa Top 5 izvođača nalaze cijeli tjedan na našoj naslovnici.