Podijeli objavu

Meri i Eminem. To su prva dva mjesta na našim Top listama već duže vrijeme. No krenimo sa Domaćicom. I ovog tjedna na prvom mjestu zadržali ste Meri Andraković i ‘Nije kriva muzika’. A nije kriva ni Meri što ima vojsku glasača i odličnu pjesmu koju već tjednima držite na najvišoj poziciji.

Kao i Meri i Tina Bačić je netko ko vam je zapeo za uho. Sa pjesmom ‘Kad se oči otvore’ nalazi se i dalje na drugom mjestu, dok je na trećem Mia Negovetić i ‘Mali dio neba’. Na četvrtom se nalazi nešto skroz drugačije, a dobro. Klapa More i ‘Posebna’, dok je na petom mjestu Filip Pintar i ‘Zajedno’.

Kao novi ulaz u Top 20 izglasali ste odličnu stvar – ‘Analogna traka’ u suradnji Dante ft. General Woo & Matija Dedić.

Prijedlozi za koje možete glasovati do iduće nedjelje su: Dino Purić ‘Ti’ i Mile Kekin ‘Takav par’.

Pjesma ‘Ti’ drugi je singl kojim će Dino zasigurno osvojiti srca slušatelja. ‘Ti’ je dobila i svoj jednostavni, no emocijama nabijen videospot. Režije se primio Duje Miliša, a Alfa Film Studio poslužio je kao kulisa za mrak obasjan svijećama, violončelo koje priča tužnu pozadinu priče o odlasku i vokal Dine Purića koji je publiku osvojio još na malim ekranima. Emotivna pop balada koketira i sa sevdahom, i to nije slučajno. Dino je, naime, rođen u Bosni i Hercegovini, a to nije jedina veza Bosne i ove snažne pjesme. Tekst i glazba pjesme “Ti” dolaze iz domovine ovog izričaja, iz njenog samog srca – Sarajeva.

Aktualni singl „Takav par“ skinut s albuma Kuća bez krova, već peti tjedan ne silazi s vrha najslušanijih singlova u Hrvatskoj, a ovaj se tjedan nalazi na visokom 4. mjestu. U režiji odličnog mladog redatelja Filipa Filkovića Philazta snimljen je i video spot. „Rekoh Filcu da snimi spot za ‘Takav par’, a on je snimio cijeli film koji prati odrastanje jednog Takvog para. Zato ćete u ovom uratku vidjeti i miliciju i policiju, pikule i dronove. U su spotu su iskorišteni prvi susjedi, muzikanti, ali i djeca iz vlastitog uzgoja plaćeni hamburgerima.“ – rekao je Mile Kekin.

Kao što smo i napisali na početku Eminem se i ovog tjedna nalazi na broju jedan Strane top liste.

Na drugom su Calvin Harris & Sam Smith i ‘Promises’, dok je na trećem Ariana Grande i ‘God Is a Woman’. Ed Sheeran sa singlom ‘Happier’ nalazi se na četvrtom mjestu dok su Jason Derulo x David Guetta i ‘Goodbye’ na petom.

Prijedlozi ovog tjedna su:

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂