Podijeli objavu

Kristina Boban otpjevala je pjesmu ‘Nije grijeh’ u suradnji sa Tomislavom Marićem s kojom su i ovog tjedna na prvom mjestu naše Top liste.

Zahvaljujući njenim glasačima očito se ne daju tako lako skinuti sa vrha. Na drugom mjestu kao i prošli tjedan je Tiani sa pjesmom ‘All Of Me‘. Heidi šeće psa koji su sa pjesmom ‘Vuk‘ bili novi ulaz prošlog tjedna vrtoglavo su se popeli na treće mjesto naše Top liste. Izvrsna ‘Tišina‘ Marka Tolje ovog tjedna napraviila je veliki skok i tako se zahvaljujući vašim glasovima našla na četvrtom mjestu dok je na petom Fitscho i ‘Mislim na nas‘.

Pjesma koja je ušla u Top 20 ovog tjedna je ‘Između nas’ odličnog mlado pjevača Matea Pilata.

Prijedlozi ovog tjedna u Domaćoj top listi su Psihomodo Pop i ‘Ako želiš biti moja’ te sve popularnija Marija Žeželj i ‘Louder Than A Drum’.

Na Stranoj top listi ima promjena u samom vrhu. George Ezra je ovog tjedna na broju jedan sa svojim novim singlom ‘Paradise’.

Na drugom je Justin Timberlake i ‘Filthy‘ koji je skočio sa devetog na drugo. Na trećem je duet Ed Sheerana i Beyonce ‘Perfect‘. Ed nam je opet na četvrtom mjestu ovaj put u suradnji sa Eminemom u pjesmi ‘River‘, a na petom mjestu ovog tjedna nalazi se Nick Jonas i ‘Find You‘.

Manic Street Preachers i ‘International Blue’ novi su ulaz na Top listi, a prijedlozi ovog tjedna su James Bay i ‘Wild Love’, te Thirty Seconds To Mars i ‘Dangerous Night’.

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se njihovi spotovi nalaze na našoj naslovnici tjedan dana.