Podijeli objavu

Ovotjedne Top liste donijele su nam dosta promjena. No krenimo redom. Na Domaćoj top listi i dalje vodi Filip Pintar sa singlom ‘Zajedno’.

No sad slijede promjene. Na drugo mjesto popeo se Toni Cetinski i njegov ‘General bez činova’ dok je na drugo mjesto također skočila Antonia Dora sa singlom ‘Na kraju’. GEA je na četvrtom mjestu sa ‘Pjesmom ljubavnom’ dok je na petom Dienne i ‘Danas vidim boje’.

Ulazak u Top 20 prema vašim glasovima zaslužila je Ivana Majcan ‘Lukavo i spretno’, a evo za koje prijedloge možete glasovati do iduće nedjelje:

Ljetnu sezonu koncerata Vanna najavljuje novim singlom „Gdje počinje kraj“ koji je predstavila na nedavno održanom Splitskom festivalu i osvojila tri laskave nagrade – za najbolju interpretaciju, najbolji styling te drugu nagradu žirija. Suradnja Vanne i Ante Pecotića ponovno rezultira pjesmom koja definitivno neće trajati jedno ljeto jer je ova razina očaravajuće glazbe, ljubavnih stihova te fascinantne emotivne izvedbe dostojno ishodište za stvaranje glazbenog klasika.

Rijetko što je romantičnije od plovidbe brodom, a i ima nešto pjesničko u životu na “kući koja plovi”. Takav život vode Marijeta Gregov, Ante Grossi, Domagoj Keča, Mario Kopecki i Nikola Bashota – pod imenom Gramofon Banda, ovaj bend glazbu stvara daleko od domovine, na brodu u Baltičkome moru. Da im Mediteran ipak ne izlazi iz misli dokazuju i “Boje”, njihov novi singl ljetnog prizvuka, koji je ovih dana dobio i svoj video spot u režiji Vidokk Visuals-a. U spotu se pojavljuje i gostujući glazbenik Marin Gregov, koji je na pjesmi odsvirao perkusije, kao i mlada Ela Smerdel. Osim Marina, bend je na pjesmi ugosti i klavijaturistu Marka Dundovića. “Boje” nose i univerzalnu poruku raznolikosti koju Gramofon Banda doživljava na svojim putovanjima. “Svaka boja prestavlja drugu zemlju, drugačije društvo, nove životne priče, svako naše putovanje i nove avanture”, kažu iz benda.

Na Stranoj top listi ima velikih promjena. Na prvom mjestu ovog tjedna nalazi se Ed Sheeran i njegov odličan singl ‘Happier’.

Na drugo mjesto skočila je suradnja Calvin Harris & Dua Lipa ‘One Kiss’ dok su na trećem mjestu Diplo ft MØ i ‘ Stay Open’. Disclosure i ‘Ultimatum’ su na četvrtom dok su Enrique Iglesias Feat. Pitbull sa singlom ‘Move To Miami’ na petom mjestu ovotjedna Strane top liste.

Prijedlozi su:

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂