Podijeli objavu

Velika promjena nakon dugo vremena na našoj Domaćoj top listi.

Dienne je s trona skinula Meri Andraković i to sa odličnim singlom ‘Danas vidim boje’.

Meri je tako sa pjesmom ‘Nije kriva muzika’ na drugom mjestu ovaj tjedan dok je na trećem Filip Pintar i ‘Blago svijeta’. Klapa More i ‘Posebna’ su na četvrtom, a na petom GEA i ‘Pjesma ljubavna’.

U Top 20 je ušla Tiani i ‘Bad Enough For You’, a napravili smo i jednu zamjenu. Od ovog tjedna Heidi šeće psa na našoj Top listi nalaze se sa novim singlom ‘Uzalud’. A evo i prijedloga za koje možete glasovati do iduće nedjelje:

Mladi i talentirani pjevač Alen Đuras predstavio je svoj novi singl – „Ne mogu se miriti“. Ovo je njegov drugi singl iza kojeg autorski stoje Marija Karaula Krznarić i Boško Jović, dok je za produkciju i aranžman zaslužan Ante Gelo. Objava pratećeg videospota slijedi u ponedjeljak, 3. prosinca, putem Alenovog službenog YouTube VEVO kanala.

Novi singl odličnog mladog glazbenika Vedrana Ljubenka nosi naziv “Sanjar”. Radi se o još jednoj njegovoj kantautorskoj pjesmi koju je napisao u ljeto 2016. godine. To razdoblje je za njega bilo i razdoblje svojevrsnog bunta, kako u glazbi tako i u svakodnevnom životu. Upravo je to razlog što Vedran u ovoj pjesmi pjeva o maštanju za boljim svijetom o težnji, za pravim životnim vrijednostima, o tome kako se jednostavnost čovjeka. “Za animirani spot sam se odlučio jer sam imao jako puno ideja koje bi bilo preteško snimiti kamerom, a da to izgleda onako kako sam zamislio potrudili su se “Word and record” animatorski dvojac iz Canade”, zaključio je Vedran.

Na Stranoj top listi ovog tjedna na prvom mjestu nalazi se Ariana Grande ‘God Is a Woman’.

Na drugom su The Chemical Brothers i ‘Free Yourself’ dok je na trećem Ed Sheeran i ‘Happier’. Na četvrtom je Eminem sa singlom ‘Th Ringer’, a na petom se nalazi Hozier i ‘Nina Cried Power’.

Prijedlozi ovog tjedna su:

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂