Podijeli objavu

Nakon male stanke zbog Svjetskog nogometnog prvenstva i slavlja naših Vatrenih na ulicama širom Lijepe naše, nastavljamo sa našim Top listama.

Na prvom mjestu Domaće top liste i dalje nema primjene, tamo nam se nalazi Filip Pintar sa svojim singlom ‘Zajedno’.

Na drugom su odlični Heidi šeće psa i ‘Njihova mačka’ dok je na trećem mjeste Dienne i ‘Danas vidim boje’. GEA i ‘Pjesma ljubavna’ nalaze se na četvrtom mjestu dok je na petom Matt Shaft i ‘Klinka’.

Ovih 15 dana imali ste prilike glasovati i za prijedloge pa ste tako u TOP 20 doveli grupu Leone i njihov novi singl ‘Kako da zaboravimo’.

Laura ‘Zaustavi vrijeme’ i Ivana Majcan ‘Lukavo i spretno’ naši su prijedlozi za koje možete glasovati do iduće nedjelje.

Lauru ste već upoznali kroz ljubavnu baladu “Ljubav usput”, a sljedećim singlom “Zaustavi vrijeme” nam otkriva svoju zaigranu stranu i uvodi nas u ljeto bržim ritmom koji poziva na ples. ‘Pjesma je vedra, vesela i optimistična. Govori o ljubavi koja ima svoje uspone i padove, kao što to uvijek bude u životu. Govori o otkrivanju jedne nove dimenzije kada shvatiš da si nekoga odabrao cijelim svojim bićem i da je zbog toga sve u životu lakše. Ova pjesma me svaki puta razveseli, podsjeti na slatke početke u vezi, na to da je predivno kada upoznaš nekoga s kim želiš ostati cijeli život. Ja vjerujem, gotovo suprotno od većine, da je čovjek jedino svoj, onda kada je zaljubljen! Zaljubljen i živ!’, zadovoljno je komentirala Laura.

Mlada istarska kantautorica, Ivana Majcan, ovog ljeta snimila je veselu pjesmu prpošnog naziva „Lukavo i spretno“. Za pjesmu je snimila i video spot u režiji Erica Vojaka iz Pule s kojim surađuje prvi, ali, kako kaže, ne i zadnji put. Spot za pjesmu “Lukavo i spretno” sniman je u dva dana na dvije lokacije. „Prvi dan snimali smo u Ljubljani. Bilo je veoma vruće na setu i svi smo pocrvenili kao rakovi, ali sve smo odradili kako smo željeli i jednostavno te šarene kuće i zidovi prepuni grafita su me oduševili na prvu! Drugi dan snimanja bio je u Štinjanu kraj Pule na rtu kraj svjetionika.Što reći nego da je to jedno čarobno i romantično mjesto i drago mi je da smo tamo snimali dio spota.“ – rekla je Ivana Majcan.

Na Stranoj top listi također nema promjena na broju jedan. Tamo je i dalje Ariana Grande i ‘No Tears Left To Cry’.

Na drugom su Diplo ft MØ i ‘Stay Open’ dok su na trećem Florence + the Machine sa singlom ‘Sky Full Of Song’. Justin Timberlake ft. Stapleton i ‘Say Something’ nalaze se na četvrtom mjestu dok je suradnja Maroon 5 Feat. Cardi B u pjesmi ‘Girls Like You’ na petom.

Prijedlozi za koje možete glasovati su Clean Bandit Feat. Demi Lovato – ‘Solo’ i Shawn Mendes – ‘In My Blood’

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂