Podijeli objavu

Treći tjedan otkada je na našoj Domaćoj top listi ne silazi s prvog mjesta. ‘Mali dio neba’ koju je na Šansonama otpjevala mlada i talentirana Mia Negovetić pjesma je koju obožavate i koja zahvaljujući vašim glasovima (367) čvrsto drži vodeću poziciju.

Na drugom mjestu je Meri Andraković sa singlom ‘Nije kriva muzika’ koja je po glasovima malo zaostajala za Mijom, dok je Franka Batelić na trećem mjestu sa pjesmom ‘Kao ti i ja’. Suradnja Domenice i Damira Kedže ‘Mi protiv nas’ nalazi se na četvrtom mjestu naše Top liste, dok je na petom Filip Pintar i ‘Zajedno’.

Mirna i ‘Nisi sam’ ovotjedni je novi ulaz u TOP 20, a kao prijedlozi za koje možete glasovati do iduće nedjelje su Klapa More ‘Posebna’ i Frenkie i Sajsi MC ‘Svi.

Šibenska klapa More snimila je spot za svoju novu pjesmu ‘Posebna’ s kojom su nastupili na Večerima dalmatinske pisme u Kaštelima. Tekst i glazbu napisao je Dražen Ševerdija, autor aranžmana je ranžman Elvis Stanić, a redatelj i snimatelj spota Matko Petrić.

Na iznenađenje brojnih regionalnih hip-hop fanova, jedan od ponajboljih bosansko-hercegovačih repera – Frenkie te beogradska reperica Sajsi MC predstavljaju zajedničku suradnju – u novom singlu i videospotu „Svi“! Ističu kako je pjesma klubskog karaktera i očekuju da će postati soundtrack noćnog života. Svjesni su da će njihova suradnja na prvu biti iznenađenje brojnim fanovima u regiji, ali im je upravo taj trenutak iznenađenja iznimno drag.

Na Stranoj top listi ovog tjedna vodeću poziciju preuzeo je Ed Sheeran sa singlom ‘Happier’.

Na drugom je Lenny Kravitz ‘Low’ dok je na trećem suradnja Shakire & Maluma ‘Clandestino’. Na četvrtom mjestu ovog tjedna je Shawn Mendes i ‘In My Blod’, a top pet zaokružuje George Ezra sa singlom ‘Shotgun’.

Novi ulaz je Eminem i ‘The Ringer’, a evo i prijedloga:

Lana Del Rey – ‘Mariners Apartment Complex’ i Hozier – ‘Nina Cried Power’.

Znamo da se ljeto približilo svom kraju, kada nas Lana Del Rey uvede u jesenju sjetu i melankoliju! Upravo je to učinila predstavivši novu pjesmu „Mariners Apartment Complex“, koja je dostupna u radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih platformi.

Lana Del Rey je najavila čak dvije nove pjesme – vijest o tome došla je putem njenih društvenih mreža, a ujedno je potvrđeno i kako se trenutno nalazi u studiju te s producentom Jackom Antonoffom radi na novom materijalu. Prva u nizu je „Mariners Apartment Complex“, pjesma koja je svjetsku premijeru doživjela kao Hottest Record In The World u Annie Mac showu na BBC Radio 1. Potvrđeno je i kako 18. rujna, možemo očekivati i objavu još jedne nove pjesme, naslova „Venice Bitch“!

Irski glazbenik i tvorac hit-singla „Take Me To Church“ – Hozier, predstavlja novi studijski materijal, u obliku EP izdanja „Nina Cried Power“. Izdanje donosi ukupno 4 nove pjesme, a možete ih poslušati putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih platformi. U naslovnoj pjesmi „Nina Cried Power“, ujedno i najavnom singlu EP-a, Hozier je ostvario suradnju s cijenjenom i Grammyem nagrađenom soul/gospel glazbenicom Mavis Staples, dok je u radu na pjesmi sudjelovao i Booker T. Jones, koji je u svom prepoznatljivom stilu odsvirao prateće orgulje.

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂