Podijeli objavu

Svaka čast.

Ovog tjedna sve skupa pristiglo je nešto malo manje od 900 vaših glasova. No sa 382 vaša glasa na Domaćoj top listi apsolutno zasluženo sa posljednjeg mjesta na prvo popela se Mia Negovetić s pjesmom ‘Mali dio neba’ s kojom je nastupila na ovogodišnjim Šansonama te osvojila dvije nagrade. Tj. tri, jedna je otišla u ruke autoru Olji Dešiću.

Na drugo mjesto pala je Franka Batelić i ‘Kao ti i ja’ dok su na trećem mjestu njih dvoje – Domenica i Damir Kedžo u pjesmi ‘Mi protiv nas’. Na četvrtom je Filip Pintar i ‘Zajedno’, a na petom Opća opasnost i ‘Da je Bog dao’.

Ulaz u Domaću top listu ovog tjedna omogućili ste Meri Andraković sa pjesmom ‘Nije kriva muzika’.

Kao i uvijek imamo dva prijedloga za koja možete glasovati do iduće nedjelje. To su Jure Brkljača ‘Što osječaš ti’ te duet Kim Verson i Bojan Jambrošić ‘Nismo uzalud ovom cestom hodali’.

Emocije, živopisni tekstovi, pokoja suza, dio su njegovog dalmatinskog, mediteranskog mentaliteta. Jure Brkljače, odavno je otvorio svoje srce i dušu fanovima, koji su ga zavoljeli iz prve, posebice ženski dio publike. Upravo tu stranu ovog osebujnog mladog autora i glazbenika upoznali su svi oni koji nisu propustiti ovogodišnje izdanje Aurea festa u Požegi.

Kim Verson i Bojan Jambrošić nam predstavljaju svoj novi hit singl imena “Nismo uzalud ovom cestom hodali“. Riječ je o skladbi s novog, drugog studijskog albuma Kim Verson „Vrati mi moj svijet“ , izdanog prije nekoliko mjeseci. Pjesma govori o izgubljenoj i neprežaljenoj ljubavi, ali i o tome da niti jedno životno iskustvo nije uzaludno pa čak niti slomljeno srce. Za sve u životu postoji razlog. Ideja je ovo koju tematizira Kim Verson kao autorica teksta pjesme. Također, ističe Kim, ljudi bi trebali biti spremni prihvatiti svaku situaciju koju im život donese te iz nje izvući najbolje pa tako i iz narušenog ljubavnog odnosa.

Riječ dvije i o Stranoj top listi. Tamo su na prvom mjestu ovog tjedna Backstreet Boys i ‘Don´t Go Breaking My Heart’.

Na drugom su Calvin Harris & Dua Lipa i ‘Kiss’, dok je na trećem Camila Cabello i ‘Never Be The Same’. Enrique Iglesias Feat. Pitbull u singli ‘Move To Miami’ su an četvrtom, a George Ezra i’Shotgun’ na petom.

Evo i prijedloga. Liam Payne – ‘First Time’ i Ilira – ‘Whisper My Name’.

Brojne obožavatelje očarao je svojim glasom dok je bio član One Directiona, ali je već do sad pokazao da itekako ima snagu za samostalnu karijeru. Talentirani Liam Payne je objavio svoj novi EP pod nazivom „First Time“ koji je hrvatskoj publici dostupan na Deezeru i Google Playu.

Ilira, talentirana glazbenica kosovsko-albanskog podrijetla s prebivalištem u Berlinu, objavila je „Whisper My Name“. Riječ je o svježem pop hitu kojeg prati zabavan i živopisan spot.
„Ovo je prva pozitivna pjesma koju sam napisala nakon teškog prekida. Govori o vremenu kad me je netko podigao s dna i vratio mi osjećaj zaljubljenosti.“, otkriva Ilira.

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂