TOP 20: Jakov Mađarić pomeo konkurenciju u Domaćoj top listi

by lis 15, 2017Domaća glazba, Strana glazba, Vijesti

Jakov Mađarić zasjeo je na sam vrh Domaće top liste našeg portala glazbeni.info. Njegov singl “Ljubavi sam žedan ostao” ovog ljeta bio je pravi hit.

Za ovu pjesmu Jakov je od prvog trenutka znao kako će biti upravo njegova i ona sa kojom se želi predstaviti publici.
Autor teksta i glazbe je Kristijan Rahimovski a autor aranžmana i glazbeni producent Filip Gjud.

U realizaciji spota sudjelovali su članovi benda „Negro“ s kojima Jakov nastupa i djevojke iz plesnog studia Shine Osijek, Danijela Trcović. Ulogu one zbog koje u spotu „gubi“ glavu odigrala je studentica ekonomije Nina Dumenčić.

Stranu top listu ovaj tjedan obilježili su U2 sa njihovim novim singlom “You’re The Best Thing About Me”.

Novi singl naći će se na novom, 14. albumu „Songs of Experience“, koji će naslijediti izdanje „Songs Of Innocence“(2014.), a dolazi nakon reizdanja „The Joshua Tree“.

Produkcijom pjesme „You’re The Best Thing About Me“ bavili su se Jacknife LeeRyan Tedderte Steve Lillywhite.

Novo iščekivano izdanje svojevrsni je nastavak albuma „Songs Of Innocence“, budući da pjesme s oba izdanja vuku inspiraciju iz poezije Williama Blakea, pisane tijekom 18 stoljeća. I dok prethodno izdanje predstavlja iskustva i uzore benda, iz 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, „Songs of Experience“ dolazi u formi intimnih pisama mjestima i ljudima bliskih članovima benda.

I dalje glasujte za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se prvih pet spotova izvođača vrti i na naslovnici portala.