Podijeli objavu

Filip Pintar sa singlom ‘Ti si dar s neba’ vratio se zahvaljujući vašim glasovima na prvo mjesto Domaće top liste i tako sa zamjenio za mjesta sa Tiani i njenim singlom ‘Wonder’.

Na trećem mjestu ovog tjedna je odličan Matt Shaft i njegova ‘Klinka’ dok su na četvrtom i petom mjestu Heidi šeće psa i ‘Vuk’ te Dienne sa pjesmom ‘Danas vidim boje’.

Vojko V kaže ‘Ne može’ no ipak itekako može ući na Top listu ovog tjedna kao novi ulaz.

Prijedlozi za koje možete glasovati do iduće nedjelje su Pirati – ‘Da je sreće’ i S.A.R.S. – ‘Ljubav umire’.

Piratima se u posljednje vrijeme stalno smiješi sreća, a čini nam se da će tako biti i s novim singlom. Pronašli su svoj recept za hitove i s odlično uigranim timom kojeg čine Denis Dumančić kao autor glazbe, teksta i aranžmana, Fayo kao autor teksta, a aranžmana Luka Kovačić i Denis Dumančić nam predstavljaju svoju sljedeću uspješnicu. Pirati, bend koji u svibnju slavi 15 godina postojanja, samouvjereno nastavljaju osvajati hrvatsko estradno nebo te nam predstavljaju svoj novi odlični singl „Da je sreće.“

Pjesma ovog beogradskog benda fokusira se na tužnu činjenicu da sve umire, pa na kraju i ljubav. Pozitivna poruka leži u tome da je čovjek uvijek ponovno može pokloniti nekoj novoj osobi u životu.

Na prvom mjestu Strane top liste ovog tjedna nalaze se Imagine Dragons i ‘Next To Me’.

Skok na drugo mjesto napravila je Meghan Trainor i ‘No Excuses’. Na trećem je suradnja između Stinga i Shaggyja u singlu ‘Morning Is Coming’, dok su na četvrtom i petom mjestu Calum Scott ‘You Are The Reason’ te The Chainsmokers i ‘Sick Boy’.

U Top 20 ovog tjedna ušli su Calvin Harris & Dua Lipa ‘One Kiss’.

Prijedlozi u Stranoj top listi ovog tjedna su Jennifer Lopez – El Anillo i Pete Yorn i Scarlett Johansson – Bad Dreams.

Jennifer Lopez se vratila s novim spotom “El Anillo”. Diva je ovoga puta bila inspirirana brazilskim funk ritmovima pa u spotu vidimo njenu zabavnu, sexy, plesnu, jaku i energičnu stranu! tekst pjesme potpisuju: Andrés Castro, Édgar Barrera, Oscar Hernández i Jesús Herrera.

Američki glazbenik Pete Yorn u suradnji s glumicom i pjevačicom Scarlett Johansson predstavlja prvi singl, naslova „Bad Dreams“, koji će se naći na njihovom zajedničkom EP izdanju. Produkcijom nove pjesme bavio se Pete Yorn, zajedno s dugogodišnjim suradnikom Waltom Vincentom. Najavni singl „Bad Dreams“ dobio je i prateći videospot u režiji legendarne režiserke Sophie Muller, poznate po suradnji s glazbenicima kao što su Beyoncé, Coldplay, No Doubt, Gwen Stefani, Shakira, The Killers,… „Bilo je odlično ponovno surađivati sa Scarlett. Snimali smo ‘Bad Dreams’ par dana u Los Angelesu, u Spring Street studiju, kod mog starog prijatelja R. Walt Vincenta.“ – Pete Yorn o suradnji sa Scarlett Johansson.

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet singlova vrte na našoj naslovnici. 🙂