Podijeli objavu

Tjedan dana imali ste prilike glasovati u našim Top listama i tako svoje favorite dovesti bliže broju jedan. No, vojsku glasača koju ima Filip Pintar teško je nadmašiti. I ove nedjelje zadržao se na prvoj poziciji Domaće top liste sa svojim singlom ‘Zajedno’.

Drugo i treće mjesto također je ostalo isto. Tamo se nalaze Antonia Dora ‘Na kraju’ i Heidi šeće psa ‘Njegova mačka’. Na četvrto mjesto popeo se Toni Cetinski sa ‘generalom bez činova’ dok je na petom mjestu ovog tjedna Dienne sa singlom ‘Danas vidim boje’.

Ulaz u Top 20 zahvaljujući vašim glasovima ostvarila je suradnja Parni Valjak ft. Tina Kresnik ‘Kad nemaš kud’.

Prijedlozi za koje možete glasovati do iduće nedjelje su Leone ‘Kako da zaboravimo’ i Ivana Kovač ‘Srećo i tugo’.

Pop-rock kompozicija koju potpisuje Leone romantičnim glazbenim notama naglašava važnost ljubavne hrabrosti i priklonjenosti prirodnom osjećaju za novi početak.
Pjesma i spot govore o ljubavnim kušnjama koja su se pretvorila u besciljna lutanja i obeshrabrenje. Elementi balade isprepliću se s visokim vokalima koji pjesmi daju energičnost i raskošnu glazbenu slojevitost.

Nakon što je oduševila publiku s prethodnim singlom „Biser s juga“, Ivana Kovač se nakon tri godine vratila na Splitski festival s pjesmom „Srećo i tugo“ čiju glazbu i aranžman potpisuje Fedor Boić, a tekst Nenad Ninčević. “Ovo je moja prva suradnja s Fedorom kao autorom pjesme, do sada smo surađivali kada je bio autor aranžmana i ova verzije suradnje me jako veseli. Pjesma je baš po mom receptu kakvog volim – pozitivna, lipa, pjevna melodija sa lipim tekstom i ulazi u uho nakon prvog slušanja.”, zadovoljno je komentirala Ivana.

Prvo mjesto Strane top liste ostalo je isto, tamo se i dalje nalazi Ariana Grande i ‘No Tears Left To Cry’.

Na drugom su Backstreet Boys ‘Don´t Go Breaking My Heart’, a na trećem Camila Cabello ‘Never Be The Same’. Četvrto mjesto pripalo je suradnji Diplo ft MØ ‘Stay Open’ te na petom Disclosure ‘Ultimatum’.

Prijedlozi su: