TOP 20: Fitscho vladar Top liste, veliki skok za 058

by stu 12, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Strana glazba, Top liste, Vijesti

I ovog tjedna slali ste nam glasove za svoje favorite pa ste tako mladog pjevača Fitschu zadržali na vodećoj poziciji, dok su najveći skok na našoj Domaćoj top listi napravili 058 grupa iz Splita sa svojom pjesmom “Bijeg” U Top 5 još uvijek su Heidi šeće psa, odlična Beta Sudar te Jakov Mađarić.

Što se tiče Strane top liste našeg portala tu ima promjene. Na broj jedan ovaj tjedan svojim glasovima doveli ste novi singl Sam Smitha “Too Good At Goodbyes”.

Sam Smith je nedavno objavio iščekivano studijsko izdanje „The Thrill Of It All“, predvođeno singlom „Too Good At Goodbyes“, a s kojeg smo ranije imali prilike čuti i pjesme „Pray“ te „Burning“.

Novi album nasljeđuje izdanje „In The Lonely Hour“(2014.), u standardnom obliku donosi 10 pjesama, odnosno 14 u Special Edition izdanju. Za produkciju su se pobrinuli TimbalandJimmy Napes te Steve Fitzmaurice, a uz već spomenute suradnike, na novom albumu Sam je surađivao s producentima i glazbenicima kao što su MalayJason „Poo Bear“ BoydStargate(„Too Good At Goodbyes“) te YEBBA, na pjesmi „No Peace“.

Podsjećamo da spotovi prvih pet singlova na našoj Top listi cijeli tjedan stoje na naslovnici, a vi i dalje glasujte za svoje favorite u našoj DOMAĆOJ i STRANOJ Top listi.