Podijeli objavu

Mladi i talentirani glazbenik Filip Pintar sa zaraznom plesnom stvari ‘Ti si dar s neba’ i ovog tjedna nalazi se na prvom mjestu Domaće top liste našeg portala.

Na drugo mjesto skočili su Heidi šeće psa sa singlom ‘Vuk’. Treće mjesto zahvaljujući vašim glasovima zauzela je Tiani i ‘Wonder’. Visoko četvrto mjesto ovog tjedna drži Dienne i ‘Danas vidim boje’, dok je na petom mjestu suradnja Kameny i Iva Ćurić u singlu ‘Sjajiš’.

Novi ulaz ovog tjedna su S.A.R.S. i njihov singl ‘Ljubav umire.

Prijedlozi za koje možete glasovati cijeli tjedan i tako pomoći nekom od njih da se nađe u Top 20 su Auguste – ‘Kad bi samo znao’ i Bordo ‘Ni više ni manje’.

Gordana Marković i Ivana Lulić, dvije talentirane kantautorice koje stoje iza imena AUGUSTE, predstavljaju novi studijski album! Naslova „Daleko od svega”, album je od 4. svibnja dostupan na svim digitalnim glazbenim platformama, dok će fizičko izdanje publici biti predstavljeno na promociji koja će se održati 16. svibnja u zagrebačkom Botaničaru, nakon čega će CD biti dostupan i u prodaji!

‘Ni više ni manje’ novi je proljetni singl zarazne melodije, vrckavog ritma upotpunjenog šarenim spotom uličnog štiha snimljenog na ulicama sunčane Opatije i koreografijom zaigrane Lee Klečak! Bordo pjeva o slatkim ljubavnim brigama mladih parova i njihovim snovima da ‘osvoje’ cijeli svijet, ali šarenilom i razigranošću budi proljeće i u ušima ostavlja zarazni ritam koji tjera na ples svježim i laganim pop rockom koji ponekad zapleše više prema elektronici, a nekad više prema akustici!

Na Stranoj top listi ovog tjedna ima promjena u samom vrhu. Tamo je veliki skok napravila jedna suradnja i to Calvin Harris ft. Dua Lipa ‘One Kiss’.

Na drugom mjestu nalaze se Imagine Dragons i ‘Next To Me’ dok je na trećem Parov Stelar i ‘Taking Over’. Na četvrtom mjestu ovog tjedna je James Bay i ‘Wild Love’ dok je na petom Meghan Trainor ‘No Excuses’.

U Top 20 kao prošlotjedni prijedlog ušla je diva Jennifer Lopez i njen novi singl ‘El Anillo’.

Prijedlozi ovog tjedna su David Guetta ft. Sia – ‘Flames’ i Justin Timberlake ft. Stapleton – ‘Say Something’.

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se tako video spotovi vaših favorita, onih u Top 5, vrte tjedan dana na našoj naslovnici.