Podijeli objavu

Da, da. Glasovanje i borba za prvo mjesto u Domaćoj top listi ovog tjedna bilo je jako napeto. Filip je sačuvao prvo mjesto, ali za dlaku je mogao biti drugi jer mu je Dienne sa svojim glasovima dobro zaprijetila. Filip je ostao na vodećoj poziciji sa samo dva glasa više 165/163.

Na trećem mjestu ovog tjedna nalazi se Heidi šeće psa sa singlom ‘Vuk’.
Na četvrtom je Tiani i ‘All Of Me’, a na petom mjestu, ulazak u Top 5, zaslužili su grupa Ocean i pjesma ‘Nekom kao ti’.

Novi ulaz ovog tjedna su EoT i ‘Nepravda’.

Kao priedlozi ovog tjedna su Letu Štuke sa svojim singlom i provokativnim spotom ‘Supermarket’ te odlična suradnja Sassja ft. Darko Rundek ‘Savana’.

Sarajevska poprock skupina Letu štuke predstavlja novu pjesmu pod imenom ‘Supermarket’ što je ujedno njihov drugi singl s nadolazećeg četvrtog studijskog albuma čiji izlazak možemo očekivati sredinom godine. Singl je dobio i prateći video broj iza čijeg koncepta, režije i kamere stoji Admir Švrakić.

Jedna neobična i jako zanimljiva glazbena suradnja krije se na novom Sassjinom albumu „No problemo“. Radi se o pjesmi „Savana“ koju je Sassja snimila s Darkom Rundekom.

„Obožavam pjesmu koju smo napravili, ali mi je od ove suradnje najdraže što sam upoznala takvog čovjeka i družila se s njim. Zaista je odlično za svijet da postoje ljudi kao Darko i jako je inspirirajuće i smirujuće bilo svako snimanje i druženje. Imala sam tremu kada smo pripremali pjesmu koju ćemo mu poslati jer sam htjela napraviti svoj stil i zvuk, ali i da Rundek može biti potpuno svoj u tome. Sretna sam da je osjetio to i da smo svi zajedno napravili ovakvu stvar.“ – rekla je Sassja koja je izuzetno ponosna na suradnju s legendarnim glazbenikom.

„Ovo je prvi put da s nekim ravnopravno surađujem na pisanju teksta za pjesmu. Rok je predložio skicu aranžmana, a Sassja svoju priču. Osjetio sam da je pjesmi potreban objektivni odmak, neka globalna perspektiva, a istovremeno i lokalni miris u melodiji. To nas je odvelo u Savanu. Dosvirao sam riff i melodiju na električnoj gitari i sintu, ostali su elementi pošli u susret i eto te pjesme“ – rekao je Darko Rundek koji vjeruje da će ovaj internacionalni poduhvat pronaći svoju publiku u sve tri zemlje, a i šire.

Na Stranoj top listi u vrhu ima promjene. Na prvom mjestu nalazi se Eminem u suradnji sa Ed Sheeranom u pjesmi ‘River’.

Na drugom je odlični James Bay i ‘Wild Love’, a na trećem Calum Scott i ‘You Are The Reason’. Camila Cabello ft. Young Thug i ‘Havana’ su na četvrtom dok je na petom mjestu ovog tjedna Ellie Goulding i ‘Vincent’.

Prijedlozi ovog tjedna su John Newman i ‘Fire In Me’ te P!nk i ‘Whatever You Want’

John Newman vraća se nakon zaslužene stanke s potpuno novim singlom „Fire In Me“. Produkciju nove pjesme uz Johna osobno, potpisuje Mark Ralph (Clean Bandit, Jax Jones, Alma,…). Jedan od najpopularnijih glazbenika nove generacije novu pjesmu predodredio je za plesne podije, a u narednim mjesecima nesumnjivo je da će i postati dancefloor himna. Tekstom pjesme „Fire In Me“ Newman fanovima daje do znanja da se vratio jači no ikad te da je spreman i dalje stvarati pop himne dostojne singlova kao što su „Love Me Again“, „Loosing Sleep“, „Come And Get It“, „Tiring Game“,…

Pink je objavila novi, emotivni spot u koji je uključila i svoju obitelj. Naime “Whatever You Want” prati popularnu pjevačicu u studiju, na probama, promotivnim aktivnostima vezanim za aktualni album “Beautiful Trauma”. Uz to uključene su i privatne snimke P!nk i njezinog muža Careya Harta.

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi, a svoj glas možete dati jednom dnevno.