Podijeli objavu

Filip Pintar i Antonia Dora ovog tjedna borili su se za prvo mjesto Domaće top liste našeg portala. Glasači Filipa Pintara ovog puta bili su za dlaku bolji jer su svog favorita sa novom pjesmom ‘Zajedno’ doveli do prvog mjesta.

Na drugom mjestu sa singlom ‘Na kraju’ je Antonia Dora, dok je na trećem Vojko V i sad već hit ‘Ne može’. Na četvrtom mjestu ovog tjedna je ‘Pjesma ljubavna’ grupe GEA, dok je na peto mjesto pao Toni Cetinski i njegov singl ‘General bez činova’.

Novi ulaz u Top 20 ovog tjedna su Opća opasnost i ‘Da je Bog dao’.

Prijedlozi za koje možete glasovati sve do iduće nedjelje su Kandžija – ‘Grah’ i Edo Maajka – ‘Bolje je bolje’.

Jedan od vodećih hrvatskih repera Kandžija predstavio je novi videospot za pjesmu „Grah“ sa svježe izdanog i odlično prihvaćenog novog albuma „Beton“. Nastao po Kandžijinom scenariju, videospot „Grah“ pravi je betonski spot sniman u podzemnoj garaži gdje je nastao i sam album. Kako kaže Kandžija, ovaj glamurozni spot može se okarakterizirati kao underground kulinarski show jer je „Grah“ iliti „3,2,1 Garaža“ prava kulinarsko garažna poslastica. U spotu se pojavljuje i njegov bend Gole žene, kao i prijatelji s estrade: Toxara, Svemirko, Spinoza, Bruto Geto, DJ Pips, Aron te anonimni egzotični kuhari uz ostale ljubitelje bassa i finih okusa.

Edo Maajka ovih je dana premijerno predstavio video spot za svoju novu pjesmu „Bolje je bolje“. Interijer popularnog zagrebačkog kluba „Vintage industrial bar“ vizualna je kulisa intimne Edine priče. Scenarij za spot, koji je snimljen u jednom danu, napisala je Edina žena, a on govori o trenucima kada se Edina emocionalna stanja iz negativnih mijenjaju u pozitivna. U spotu je sudjelovalo tridesetak statista, Edinih fanova kojima se glazbenik i ovim putem zahvaljuje. Zahvale idu i pokrovitelju spota – Garden Breweryju bez čije pomoći ne bi bila moguća realizacija spota. Režiju potpisuje Dario Lonjak, a produkciju Danijel Handjal.

Na Stranoj top listi također ima promjene u samom vrhu. Tamo se ovog tjedna nalaze Disclosure i singl ‘Ultimatum’.

Na drugom mjestu su prošlotjedni broj jedan Backstreet Boys i ‘Don´t Go Breaking My Heart’. Na trećem Portugal. The Man i ‘Feel It Still’ dok je na četvrtom Ariana Grande sa singlom ‘No Tears Left To Cry’. Na petom mjestu nalazi se suradnja Calvin Harris & Dua Lipa u singlu ‘One Kiss’.

Jess Glynne – ‘I’ll Be There’ i Years & Years – ‘If You’re Over Me’ naši su ovotjedni prijedlozi.

Glasujte i dalje za svoje favorite u našoj DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet u Top listi vrte na našoj naslovnici.